≫ 

Gastoz progovorio o susretu sa Kijom, pa surovo opleo po Slobi: On je jedna obična pi*ka!

- Sloba je pi*ka ako je tačno da je Kija sa njim preživela sve ono što navodi u knjizi - kaže Gastoz

  • 24
Gastoz ima jasan stav o Slobi, ukoliko je istina sve što piše u Kijinoj knjizi, Foto: Nikola Tomić, Marko Jovanović

Iako je vrlo blizak sa Lunom Đogani, Nenad Marinković Gastoz nedavno se sreo i upoznao sa Kristinom Kijom Kockar, sa kojom je proveo jednu noć u jednom beogradskom lokalu.

Gastoz sada kaže i da je pročitao Kristininu knjigu, i na osnovu nje ima jasan stav o njenom bivšem mužu Slobi Radanoviću.

- Sa Kijom sam samo jednom sedeo, i ako po tome mogu da sudim, ona mi je skroz normalna osoba. Zezali smo se, pričali, i pored svega što je doživela i preživela ona je pozitivna i nasmejana. Bio sam na Sajmu knjiga i videli smo se tamo. Drago mi je što je uspela da u knjigu stavi sve ono što ju je godinama mučilo - kaže Gastoz.

Kija i Sloba razveli su se nakon Zadruge, Foto: ATA Images

- Sloba je pi*ka ako je tačno da je Kija sa njim preživela sve ono što navodi u knjizi. To nijedna devojka ne bi mogla da izdrži. Ipak, ne rezumem ni Kiju. Zašto je nakon takvih stvari ostala sa njim? Ali dobro, to je ipak njihov život i samo oni znaju šta je istina i šta se dešavalo iza zatvorenih vrata - rekao je Gastoz.

VIDEO: Da li je Lunu ostavio jer je Romkinja i oseća li se krivim zbog Kijine bolesti? Velika ispovest Slobe Radanovića

VIDEO: Luna cvili da joj uvedu Gastoza, a on se provodi sa Kijom

(Telegraf.rs/Svet)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Denis

    11. novembar 2018 | 21:05

    Gastoze,mislili smo da si pronicljiviji i izvini inteligentniji Kako mozes da verujes nekom kao sto je Kristina koja je spremna na sve samo da je narod sazaljeva. Ona krive sve jer pati od kompleksa nize vrednosti i zeli sazaljenje. A sem toga trebace ti vremena da saznas mnoge tajne koje krije. Nemoralna,lazljiva,manipulator,i savrseno glumi pacenicu.

  • Jeca Odgovor

    11. novembar 2018 | 14:31

    Da li vi stvarno mislite da smo mi glupi? Koliko smo Kiju upoznali od kad postade "popularna" ta ne bi ni rođenoj majci oprostila nešto što joj se ne dopada, a kamo li Bobi.Znači sve ovo što radi i što je Boba radio je bio njihov "DOGOVOR". Sve zarad "popularnosti".I pored popularnosti koju su "navodno" stekli to šta su sve pokazali na tacni naciji ne bi mogao svako.Gurajte , sad verovatno ide film o vama i o velikoj Kijinoj žrtvi kako oprašta Bobi jer ga "voli" i ne može bez njega.Kija i Boba za žaljenje.A mi i dalje komentarišemo. Mi smo luđi od njih.

  • Sssfgg

    11. novembar 2018 | 16:07

    Zasto kritikujes Slobodana kada ne znas istinu? Lazljivica Kristina je u knjizi prikrila svoje abnormalne greske a Slobine sitne istakla i uvecala,jer ti nisi gledao Zadrugu1 i neznas na sta je sve spremna manipulatorka Kristina.Ja sund ne citam ali s obzirom da znam Ktistinu sigurno nije sebe krivila i sakrilanogo,mnogo lose svoje tajne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA