≫ 

Jelena Golubović učešćem u rijalitijima zaradila oko 320.000 evra, u Zadrugu 2 ušla nakon što je sve potrošila!

Jelena je 1. na listi rijaliti učesnika kada je zarada u šou-programima te vrste u pitanju, a procenjuje se da je zaradila oko 320.000 evra

  • 6

Jelena još uvek nema konkurenciju kada je zarada u rijalitijima u pitanju, Foto: Marko Jovanović

Jelena Golubović u rijaliti programima zaradila je neverovatnih 320.000 evra, a pred ulazak u Zadrugu 2 ostala je bez dinara!

To je upravo i razlog zbog čega Jelenu ponovo gledamo pred kamerama u Zadruzi 2. Problemi su navodno počeli još pre nekoliko meseci, kad je porodica Golubović ostala bez sigurnog mesečnog prihoda - hostela u centru Beograda.

Naime, Jelenina majka Svetlana godinama je bila vlasnica privatnog smeštaja koji je iznajmljivala posetiocima Beograda, a nalazio se u stanu jedne zgrade u Karađorđevoj ulici. Hostel je, sa manje ili više uspeha, radio sve do pre nekoliko meseci, kada su morale da ga zatvore zbog dugova koje su napravile zbog nagomilanog poreza i nameta državi. Jelena je od tada prinuđena da finansijski pomaže i izdržava majku i baku Caku, što je  dodatno opteretilo njen budžet. Kako priča izvor, Golubovićeva je imala još izdataka, znatno krupnijih i ozbiljnijih, zbog čega je dekintirana.

Jelena je u Zadrugu 2 ušla, podrazumeva se, zbog novca, Foto: Nikola Tomić

- Osim izdržavanja porodice, Jelena je morala da vrati kredit koji je uzela u jednoj banci nakon što se sa njima sudila nekoliko godina. Mislim da je platila oko 40.000 evra sa kamatama. Taj novac je imala od prethodnih rijalitija, a ostatak je potrošila na silna putovanja. Ona nije bila voljna da uđe u "Zadrugu", zasitila se rijalitija i želela je da ga izbegne, ali su finansijski problemi presudili da pihvati ponudu. Jelenina želja je da od zarađenog novca pokrene neki posao od kojeg će njena porodica moći da živi - kaže izvor.

Jelena je 1. na listi rijaliti učesnika kada je zarada u šou-programima te vrste u pitanju, a procenjuje se da je zaradila oko 320.000 evra. Od tri učešća na "Farmi", gde je dva puta pobedila, zaradila je 150.000 evra, veliki honorar imala je i kao učesnica "Parova", a potom i u šou-programu "Odavno posvađane", kao i od prve sezone "Zadruge".

VIDEO: Jelena Golubović oštro o Vladimiru i Staniji: On je nasilnik, a njoj treba neko da je tuče!

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EL...

    12. novembar 2018 | 17:27

    Zar nije bilo baka ima veliku penzij , veli stan i mama od tate koj je bio Jat-ov pilot !?

  • 321

    12. novembar 2018 | 21:17

    Pa dobro ako je od tolikog novca pomogla neke siromasne onda svaka joj cast

  • Da

    12. novembar 2018 | 20:57

    Usla i spava

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA