≫ 

Srbijo, ovako izgleda tuga, depresija i nesreća! Prijatelj Marije Ćurčić koja je izvršila samoubistvo se oglasio potresnim pismom (FOTO)

- Marija nije bila narkoman, već nesnađeno dete u ovom svetu koje nije videlo ni sreću, ni svrhu, ni izlaz u ovoj priči - napisao je Vlada

  • 24

Marija Ćurčić i Vladimir Trifunović, Foto: Facebook/Vladimir Trifunovic

Voditeljka, manekenka i klaberka Marija Ćurčić (25) izvršila je samoubistvo, u nedelju 11. novembra oko 23 časa, u stanu koji je iznajmljivala, na Savskom vencu.

Vest je šokirala pre svega porodicu, jer Marija nije pokazivala nezadovoljstvo niti je isticala da ima probleme, a potom i njene prijatelje i sve one koji su je znali iz grada i noćnih klubova, pošto je bila jedna od najpoznatijih klaberki.

Brojni prijatelji oglasili su se na društvenim mrežama, a jedan od njih je i DJ Vladimir Trifunović koji se od Marije oprostio potresnim pismom.

Marija Ćurčić, Foto: Instagram/__chocomuffin__

Pismo prenosimo ga u celosti.

"Divna devojko, nikada neću zaboraviti naš prvi susret.

Ti dolaziš po karte za neku žurku. Ja mislim to mi bivša dolazi. Upadaš u moju sobu, u mraku, ja u majici i gaćama vičem: "Gde si, draga", i odjednom čujem nepoznat glas.

Palim svetlo, bez sočiva sam, ne vidim te i čujem: "Izvini što ti upadam, ja sam Marija, došla sam po karte sa Grotta".

Izvinjavam ti se dok navlačim prvu trešu koju (ne) vidim i uz blam i osmeh upoznajemo se. Kroz ovih 7 godina imali smo uvek sjajan odnos, radili smo zajedno, pomagali si oko žurki, pomagala si i za Manju i za Maria, bila u suštini slatko čokoladno dete zbog kog su te i svi zvali Čoko.

Sada svi ćute jer nemaju šta da kažu. A meni je žao što nismo više pričali o životu. Zanimala te je tema o Bogu na poslednjoj FAMI. Htela si da me povežeš sa eminentnim novinarima iz sveta da pričamo na temu religije i nauke. Hvala ti na tome.

Danas je tužan dan za klabing. Tužan jer ovo je već 5 žrtva za godinu dana.

U sebi osećam ljutnju jer sam čovek i zato što sam juče tolerisao neke Rejv Drooce i polupane klince kojima smeta što pričam o tome da ljudi ne trebaju da se uništavaju u klabingu. Najviše kroz droge, a onda kroz alkohol i ostala sranja. Još sam dobio i pritisak od organizatora da ne pričam o korišćenju droga i mentalnom zdravlju jer o tome očigledno niko ne želi da priča i ne vidi da je i to deo problema.

Marija nije bila narkoman, već nesnađeno dete u ovom svetu koje nije videlo ni sreću, ni svrhu, ni izlaz u ovoj priči. Neko će da kaže "ko zna koji je ona problem imala", pa je zbog ko zna čega oduzela sebi život, ali svi znamo koliko je Čoko bila uvek i nasmejana i dobra i pravi drug i prijatelj.

I sam sam imao suicidne misli u teškim trenucima i znam da to nikada ne dolazi odjednom. Čovek o tome ozbiljno misli, duševni bol koji čovek oseća u sebi prevazilazi fizički bol. I u takvom trenutku oduzeti sebi život izgleda kao logično rešenje. Šteta što to zapravo nikad nije rešenje.

Srbijo, pogledaj ovu sliku. Ovako izgleda tuga, depresija i nesreća.

Volimo te, Čoko, počivaj u miru i neka ti duša nađe put, uzvraćamo ti srcem."

Podsetimo, Vladimir je pre dve godine izgubio najboljeg druga, DJ Nemanju Ivanovića poznatijeg kao DJ Manya. Nemanja je preminuo u bolnici u Nemačkoj, 23. jula 2016. godine, posle teške i duge bolesti. Vladimir je često nastupao sa Nemanjom, a kada je saznao da se DJ bori protiv karcinoma, organizovao je humanitarne nastupe kako bi skupio novac za lečenje prijatelja.

U humanitarnoj akciji tada su učestvovali i naši brojni mladi glumci.

VIDEO: Ovo je zgrada u kojoj se ubila lepa Marija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ime

    12. novembar 2018 | 14:35

    Sad kad krenu prijatelji da iskacu, kao cupavci iz kutije. Ko zna sta je nju mucilo, sa kakvom tugom se borila, da li je moguce da niko od tih "klabera" nije primetio da je devojci tesko? Odvratna glupost da je "tuzan dan za klabing", da li ovaj mladic ima imalo pameti! Tragican dan pre svega za jadnu Mariju i njenu porodicu. Kao osoba koja je prolazila kroz slicno, mogu samo reci da prijatelji ne postoje. Ukoliko imate majku, oca, brata ili sestru i dobre odnose sa njima, smatrajte se srecnim covekom. Mene je u najtezim trenucima drzala u zivotu njihova ljubav i shvatanje da cu ako naskodim sebi, njima ostaviti bol dok su zivi. A "prijatelji" su bili tu da se naslade mojom tugom i da gledaju pad jedne isto tako navodno lepe i pametne devojke kao da su u pozoristu. Smej se i svet ce se smejati sa tobom, placi i plakaces sam. Potrazite pomoc, nemojte privremenu krizu resiti trajno.

  • 911

    12. novembar 2018 | 14:08

    Sta ovaj pise "nesnadjeno dete" u 25oj godini aloo breee...zivot nije med i mleko kroz zivot se treba boriti, ova razmazena omladina hoce sve i odmah! Pre svega niko ne zeli da se pomuci malo u zivotu sve bi na gotovo...veliku krivicu imaju mediji koji propagiraju samo luksuz i lep zivot! Zao mi je ove devojke ali deco, omladino morate biti jaki i boriti se kroz zivot!!!

  • cile

    12. novembar 2018 | 13:27

    Pa devojka je sigurno i imala neki problem, cim se odlucila na samoubistvo pobogu! Da li je to nerazumevanje okoline, losa porodicna situacija ili nesto trece ne znam, ali svakako da je imala problem. Razumem bol ovog mladica,ali jedino mi malo bode oci sto je napisao ,ovo je tuzan dan za klabing,svi znamo sta je to aman. Inace prelepa devojka i stvarno tugaa! Pocivaj u miru!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA