"Ne vidim razlog zašto bih bilo šta krila..." Nataša Bekvalac otvoreno pričala o muškarcima i novoj ljubavi!

- Ja ću da živim život, uopšte nemam taktiku - kaže pevačica

  • 13
Nataša Bekvalac

Foto: Marko Jovanović

Pevačica Nataša Bekvalac nakon teškog perioda ne gubi veru u ljubav, a za sebe kaže da osoba koja jako voli život, te da ne može bilo koja situacija da je dovede to toga da bude negativna osoba.

- Daleko od toga da imam mišljenje da se nikada neću zaljubiti. To su gluposti, žena sam koja jako voli život i ne može bilo koja situacija da me dovede do toga da izgubim veru u ljubav toliko da budem ozlojeđena ili užasno negativna osoba koja je izgubila veru u muškarce i ljubav. Mislim, to su gluposti, ima dobrih muškaraca, kao i loših. Nadam se da ću naleti na dobre - iskrena je Nataša.

Nataša Bekvalac, Foto: Nikola Tomić

Pevačica tvrdi da udvaranje muškaraca ne shvata kao ostale žene.

- To je kod mene malo specifično. Ne doživljavam ja udvaranja kao neke žene koje se ne bave poslom koji ja radim. Budući da sam javna ličnost, nekako se uvek pravi neka fama oko mene - kaže ona pa priznaje da nema simpatiju, ali da primećuje da je grad pun interesantnih muškaraca.

Nataša Bekvalac, Foto: ATA Images

Nataša kaže da kada nađe sledećg izabranika to ne planira da krije od javnosti.

- Ja ću da živim život, uopšte nemam taktiku. Ne vidim razlog zašto bih bilo šta krila, ne radim ništa što je kažnjivo - zaključuje pevačica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA