≫ 

Da mi je neko rekao pre 3 nedelje... Zorannah nakon stavljanja silikona ni sama ne može da veruje šta je uradila! (FOTO)

Blogerka je pre tri nedelje povećala grudi i priznala da je trpela nesnosne bolove

  • 11
Zorannah sa novim grudima/ Foto: Instagram/zorannah

Modna blogerka Zorana Jovanović Zorannah nedavno je priznala da je ugradila silikone, ali i kroz koji je pakao prošla zbog bolova odmah nakon operacije.

Iako je prvih nekoliko dana trpela nepodnošljive bolove i nije mogla da ustane iz kreveta, Zorannah je već sedam dana nakon ugradnje silikona bila na koncertu Maje Berović.

Sada je usledio i jedan egzotični odmor, tačnije blogerka je otputovala u Indoneziju, gde je odmah napravila set fotografija.

- Ja kao Mogli, tri nedelje nakon operacije... Da mi je neko rekao da ću ovo raditi one nedelje kad nisam mogla da ustanem iz kreveta, smejala bih se - napisala je Zorana.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on

Kakve je bolove Zorannah trpela i kako je podnosila dane nakon operacije pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anđa

    18. novembar 2018 | 12:23

    Ko daje medijski prostor ovom kvazi-ništa stvoru? Ja sam ovu vest otvorila samo da bih ostavila komentar i vidim da sam prva. I nije ni čudo, jer koga danas interesuje kvazi-ništa stvor? Pišite o pozitivnom dejstvu vitamina.

  • miki

    18. novembar 2018 | 13:12

    ugradila silikone i misli da je uspela u zivotu i napravila od toga senzaciju a svaka druga devojka ih ima zaista zasto dajete ovakvim stvorenjima prostor u medijima ovo je sramota

  • Gblo

    18. novembar 2018 | 13:16

    Bas bas brigah za ovo sto zovu blogerka...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA