Teme: silikoni u grudima

Kraljica silikona promenila lični opis: Izvadila implante, promenila boju kose i potpuno je neprepoznatljiva! (FOTO)

"Bojala sam se, ipak je to operacija..." Teodora progovorila o silikonima, otkrila na kojim je i dalje "mukama" i šta joj je Anđelo rekao za nove grudi (VIDEO)

Misici eksplodirali silikoni, neutešna je jer su joj grudi manje za dva broja: Probudila sam se u lokvi krvi, mislila sam da neću preživeti (FOTO) (VIDEO)

Karleuša ide pod nož kod poznatog turskog hirurga, evo šta hoće da menja!

Ljuba pokazala grudi u zavojima, Luna ih odmah opipala, a onda je Pantovićeva objasnila zašto je išla na operaciju! (FOTO)

Usne, zubi... Srpska pevačica se pojavila na promociji Milice Pavlović i pokazala koliko se transformisala za samo godinu dana! (FOTO)

Ugradila je silikone, onda je počela da ćelavi, imala je nesvestice i gadan osip, a sada upozorava sve žene na "silikonsku bolest" (FOTO)

Silikoni samo što ne puknu! Ninova ćerka jedva spakovala ogromne grudi u preusku haljinu, a dok se uvijala sve je ispadalo! (FOTO)

Jeleni Kostov pukao silikon u grudima: Pevačica progovorila o drami kroz koju je prošla, pa uputila savet devojkama

Njene ogromne grudi svi su primetili! Nina Radulović stavila silikone i sa duplo bujnijim dekolteom se pojavila na proslavi! (FOTO)

Silikoni povećavaju rizik od ovih bolesti za preko neverovatnih 400%

"Moje grudi, moja stvar!" Pevačica oštrim komentarom zapušila usta hejterima koji su je prozivali zbog plastičnih operacija! (FOTO)

Da mi je neko rekao pre 3 nedelje... Zorannah nakon stavljanja silikona ni sama ne može da veruje šta je uradila! (FOTO)

Lila sam suze, nisam mogla da ustanem iz kreveta... Zorannah priznala da je stavila silikone, pa ispričala kroz šta je prošla nakon operacije