≫ 

Puklo prijateljstvo! Kija otpratila Anu sa Instagrama, a sve zbog Slobe

U jednom delu knjige Kristina je dodala da bi Radanović mogao da objasni i još jedan detalj - viđanje i spavanje sa njenom drugaricom

  • 17
Kija Kockar, Foto: Nikola Tomić

Otkako je knjiga Kristine Kockar puštena u prodaju nagađa se ko je ženska osoba, njena prijateljica, na koju je Kristina mislila kada je napisala da je njen bivši muž Slobodan Radanović baš sa njom imao seksualne odnose!

Međutim, ubrzo su isplivale informacije da je reč o Ani Korać, o čijem se tajnom viđanju sa Slobom priča još od letos.

Kija je u knjizi napisala kako razume muža jer je on svoj moralni kompas ostavio u kokošinjcu, a pozvala je Slobu da objasni bar "trideset posto" i da kaže o čemu se zapravo radi, pre nego što bilo kome drugom prebaci da mu je novac prioritet i pre nego što se pohvali da se on ne prodaje.

U tom delu Kristina je dodala da bi Radanović mogao da objasni i još jedan detalj - viđanje i spavanje sa njenom drugaricom! Iako o ovome nakon izlaska knjige nije govorila, uveliko se priča da je mislila upravo na Anu.

Priča da se Sloba tajno viđa sa Anom krenula je još na leto, Foto: Marko Jovanović

Međutim, senku na priču da je mislila na nju bacilo je to što je Kija nakon ovoga Ani javno poželela sreću u Zadruzi, ali ju je nakon toga otpratila na Instgaramu, što su mnogi shvatili kao potvrdu da je upravo o Koraćevoj reč.

VIDEO: Kija je pre godinu ušla u Zadrugu: Ljubavnica je bila zgrožena, muž je gutao knedle, ukućani su je pljuvali. A onda se sve preokrenulo

VIDEO: Da li je Lunu ostavio jer je Romkinja i oseća li se krivim zbog Kijine bolesti? Velika ispovest Slobe Radanovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    19. novembar 2018 | 09:46

    Jel neko ozbiljno mislio da Kija moze sa nekom devojkom da ostane prijateljica? Ta bi se sama sa sobom posvadjala da moze.

  • Veki

    19. novembar 2018 | 10:01

    Divan covek tad jos nije bio ni razveden. A ovo vezano za ulazak na godisnjicu preljube valjda je svima jasno da je usao kako bi oprao ljigu sa sebe kako je iskoristio Lunu. Jadna ona koja bude s ovakvim covekom.

  • Momo

    19. novembar 2018 | 09:56

    EVO OVE OPET!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA