"Vukla sam se po trnju, plakala i patila..." Viki otkrila da je bila na dnu, a evo ko joj je osim Cece pomogao i šta kaže o 3 kupljena stana u Beogradu na vodi!

- Cvetale su ruže, ali je bilo i trnja, kada sam se vukla po njemu i kada sam plakala i patila, kada sam propadala, bila na dnu. Ali bila sam i na vrhu. Sve je jedan točak koji se okreće - kaže Viki

  • 3
Viki Miljković kaže da su joj leđa uvek čuvali Ceca, Sanja Đorđević i Saša Popović, Foto: Nikola Tomić

Viki Miljković godinama je na estradi, i poznato je koliko je bliska sa kumom Cecom Ražnatović. Kako Viki kaže, upravo Ceca joj je bila tu onda kada joj je bilo najpotrebnije.

- Da, moje kume su bile tu, ako pričamo o ljudima sa estrade. Imam mnogo prijatelja koji nisu iz javnog posla. Nemam ih mnogo, mogla bih da ih nabrojim na prste jedne ruke. Onaj ko kaže da ima na desetine prijatelja, on laže ili nije svestan da mu nisu svi prijatelji. Ako možeš da ih nabrojiš na prste jedne ruke, onda si bogat čovek. Smatram da sam bogata u tom smislu. Ceca i Sanja Đorđević su kume koje su uvek tu, ali i Saša Popović, koji mi je uvek čuvao leđa - kaže Viki.

Ceca Ražnatović i Viki vrlo su bliske, Foto: Nikola Tomić

Miljkovićeva je nedavno pazarila čak tri stana u kompleksu Beograd na vodi, a ta vest je odjeknula kao bomba s obzirom na to da je poznato koliko samo košta kvadrat u ovom luksuznom kompleksu.

Na pitanje da li je više novca u stanove uložila Viki ili njen muž Taške, pevačica je diplomatski odgovorila.

- Niko ne može sve na početku karijere da ima. Polako. I ja sam imala u životu uspona i padova. Ništa nije bilo tako sjajno. Cvetale su ruže, ali je bilo i trnja, kada sam se vukla po njemu i kada sam plakala i patila, kada sam propadala, bila na dnu. Ali bila sam i na vrhu. Sve je jedan točak koji se okreće. Ako se vratiš na vrh, to znači da si uspeo - rekla je Violeta.

Viki i njen suprug Taške, Foto: Telegraf

Kako kaže, tokom snimanja Granda niko nije komentarisao to što je ona pazarila čak tri luksuzna stana.

- Nismo ni komentarisli. Šta sam kupila i koliko, to je samo naša lična stvar - zaključila je.

VIDEO: Veljko Ražnatović verio devojku prstenom od 10.000 evra

VIDEO: Viki: Ne znam da li bih mogla da radim sa mentorom, ja sam lider!

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivangm😜

    19. novembar 2018 | 15:15

    E kad vidim ovu Viki obavezno se setim onog vica...VENDI VIDI VIKI!!!🤣🤣🤣🤣

  • Zorica

    19. novembar 2018 | 22:27

    Viki zaista ste u pravu sve sto kazete. I veeeeliki pozdrav za jedinstvenu i neponovljivu legendu i najlepsu zenu Cecu. Obozavam je i verujem da vam je najbolji prijatelj i da vam daje jako pametne savete jer je zaista inteligentna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA