Pakao sam prošla: Marina Tucaković progovorila o borbi sa karcinomom i smrti sina

Marina se prisetila najtežih trenutaka u svom životu

  • 0
Marina Tucaković Foto: ATA Images

Marina Tucaković po prvi put pred kamerama je progovorila o teškoj borbi sa karcinomom.

Marina je gostovala na makedonskoj televiziji u emisiji koju vodi njen prijatelj Boki 13 gde je pričala kroz šta je sve prošla u borbi sa bolešću i o čemu je razmišljala dok je bila na Institutu za onkologiju i radiologiju.

- Karcinom dojke, krenula voda ka plućima… Pakao sam prošla. Ali jednostavno kad sam bila smeštena na onkologiji polusvesna nekako niakakav strah nisam osećala - kaže Marina i priseća se najtežih trenutaka u životu kada je izgubila sina.

Marina Tucaković, Foto: Telegraf

- Ode vam dete na eksurziju pa se bojite kako će da stigne. Uvek imate strah za osobe koje volite. Interesantno, ja tu noć… On je bio toliko veseo, toliko smo se smejali, nisam zaista mogla da imam loš predosećaj. Koliko sam imala ranije iz strahova… I eto baš se dogodilo to čemu se tad sigurno nisam nadala. Nisam to očekivala - rekla je Marina.

Marina se prisetila i jedne scene koja je dokazala da je pravi profesionalac, kakvom je inače svi smatraju.

- To je bio trenutak ludila i trezvenosti. Samo sam napisala: "Ja ne mogu da dođem u emisiju. Izvinite, meni je sin upravo umro". Imala sam toliko neke profesionalnosti i svesnosti da javim da me ljudi ne čekaju - ispričala je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA