≫ 

Film o kojem će se pričati: Premijera "Kralja Petra I" ispunila Sava centar, Lazar dominirao u uniformi, ovacije za Petra Ristovskog (VIDEO) (FOTO)

Lazar Ristovski i njegov sin Petar stoje iza ostvarenja na koje je publika dugo čekala i koje je ispunilo sva očekivanja, a koje je premijerno prikazano večeras u Beogradu

  • 2

Svečana premijera dugoočekivanog filma "Kralj Petar I" održana je večeras, 5. decembra, u velikoj dvorani Sava centra, što je jedna od tri lokacije u Beogradu u kojima je premijerno prikazano ovo ostvarenje čiji je producent Lazar Ristovski, a u kojem je njegov sin Petar Ristovski debitovao kao reditelj.

Glavni glumac i producent Lazar Ristovski s nestrpljenjem je iščekivao trenutak kada će projekat na kome je radio više od sedam godina započeti svoj bioskopski život, a nakon beogradske premijere ekipa filma gostovaće po svim većim gradovima u Srbiji.

Lazar Ristovski sa suprugom Danicom/ Foto. ATA Images

Velikim aplauzom publika je nagradila glumačku ekipu; Radovana Vujovića koji u filmu igra artiljerca Životu, kao i najmlađeg glumca Ivana Vujića kojeg upoređuju sa Slavkom Štimcem i koji je filmu dao poseban pečat u ulozi Momčila Gavrića, ali i sve ostale koji su se na kraju premijere duboko poklonili prisutnima u Sava centru.

Petar Ristovski/ Foto. ATA Images

Glumačka ekipa filma na čelu sa Lazarom Ristovskim/ Foto. ATA Images

Lazar Ristovski je imao neostvarenu želju sedam godina unazad - želeo je da uradi film o kralju Petru I Karađorđeviću, a septembar 2017. godine činio se kao pravo vreme za ovakav poduhvat. Režiju filma prepustio je sinu Petru, dok je on na sebe preuzeo da iznese lik kralja, ali i da bude glavni producent.

Film je danas, 5. decembra, hrabro stavljen na milost i nemilost publike.

Lazar Ristovski sa sinom Petrom, suprugom Danicom i najmlađim članom ekipe Ivanom Vujićem/ Foto. ATA Images
Tanasije Uzunović/ Foto. ATA Images
Svetozar Cvetković/ Foto. ATA Images

Foto. ATA Images
Radovan Vujović sa devojkom/ Foto. ATA Images
Glumce je publika pozdravila gromoglasnim aplauzom/ Foto: Telegraf

Foto: Telegraf
Ispunjena Velika dvorana Sava centra/ Foto: Telegraf

Veliki intervju sa Lazarom Ristovskim o ovom filmskom ostvarenju pogledajte OVDE.

VIDEO: Lazar Ristovski kaže da će se ulogom kralja Petra oprostiti od glume

(Marko Pantić, m.pantic@telegraf.rs/B.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljiljana Cerovic

    5. decembar 2018 | 23:43

    Film koji nas vraca u secanje kada je casni seljak branio svoju domovinu.Kada je cast ,postenje, poverenje ,rec, zakletva -znacila sve i vise od toga.Kralj Petar 1 bio je vladar naroda koji je bio sa narodom i uz njega.Sjajna uloga Lazara a ceo tim i saradnici su bili brilijantni.Vredeli je ziveti Lazare da se ovo snivano ostvari.Jedva cekam seriju a film cu glefati ponovo sa unucima..i suprugom.

  • Aleksandra

    6. decembar 2018 | 10:24

    Film je predobar. Toliko autentican i nabijen emocijama da su meni isle suze kroz ceo film.Bravo za Lazu Ristovskog i sve glumce i celu ekipu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA