≫ 

"Malo života što joj je ostalo neka provede na groblju i žali što te je rodila!" Na kućnu adresu Slobinih roditelja stiglo bolesno pismo u kojem se spominje i njegova majka! (FOTO)

- Zbog toga što ti je majka bila u mladosti, želim joj da to malo života što joj je ostalo provede na groblju i žali zbog balvana što je rodila - piše u pismu između ostalog

  • 30

Nakon što je Sloba Radanović na društvenim mrežama objavio pismo koje je stiglo na kućnu adresu njegovih roditelja u kojem piše da je stradao u saobraćajnoj nesreći, a na kojem je nacrtan krst i zalepljena njegova slika, tako da liči na čitulju, stiglo je još jedno u kojem se spominje njegova majka Draginja.

- Zrenjanin zna kakva si beda bio, da si radio za 20 evra. Sve što si zaradio sa tom ku*kom zahvaljujući Lunu neće imati ko da vam nasledi, u stanovima ćete praviti azil za kučiće. Kad ti je majka promenila priču, ti i Kija ste kolege, treba da se družite, to je šou biznis... Šta ona čističica zna o tome? Da je karakterna ne bi živela 30 godina sa čovekom koji ima decu iz prvog braka, svi ste kompletno smradovi. Zbog toga što ti je majka bila u mladosti, želim joj da to malo života što joj je ostalo provede na groblju i žali zbog balvana što je rodila. Kaznu dabogda ne dočekao - pisalo je u pismu koje je stiglo na kučnu adresu Slobinoj majci.

Sloba na društvenim mrežama objavio anonimno pismo koje je upućeno njegovoj majci, Printskrin: Instagram/sampanjactatica

VIDEO: Kija i Sloba se pojavili zajedno na čak dva događaja za sedam dana:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eni

    12. decembar 2018 | 10:38

    Bolesno,ovo nije za instagram nego za policiju.

  • ....

    12. decembar 2018 | 19:56

    Jedno je sigurno a to je da Lunini fanovi nikada nisu prozivali Draginju jer apsolutno nisu imali razloga, dok sa Druge strane Kijini fanovi tu zenu ne vade iz usta. Tako da jasno je cijih fanova je to delo.

  • Lado

    12. decembar 2018 | 11:40

    Ne razumem, zasto ovo ide u javnost, sa ovim se ide u policiju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA