≫ 

Kiju pitali da li je istina da će vest o pomirenju sa Slobom saopštiti svima za Novu godinu: Ona rekla "da", pa spomenula njegove roditelje (VIDEO)

Kristinino "da" bilo je ironično, a u nastavku odgovora sasvim je jasno šta i dalje misli o njegovim roditeljima Draginji i Dušku

  • 45

Kristina Kija Kockar u uživo uključenju na Instagramu odgovarala je na pitanja pratilaca, a jedno od njih ticalo se pomirenja sa Slobom Radanovićem.

- Kija, da li je istina ovo u novinama da ste ti i Sloba zajedno i da ćete to reći za Novu godinu? - glasilo je pitanje.

Kristinin odgovor bio je potvrdan, ironično naravno, ali deo u kojem je spomenula njegove roditelje nikako im se neće dopasti.

O čemu je reč pogledajte u našem snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Megi

    13. decembar 2018 | 10:47

    Kija se zeza, a i sigurno nakon svega sta su joj napravili nece hvalospjeve o njima pricat.

  • SM

    13. decembar 2018 | 10:15

    Ni svome neprijatelju ne bih pozelela da se ikad veže za sina Edipovca i da udje u takvu familiju,a kamoli ovoj devojci da se vrati na to sve. Malo ko bi imao snage da se iz svega ovoga uzdigne još jači i bolji, da postigne toliki uspeh , kao što je ona. Boriti se sa malogradjanstinom i polusvetom i pobediti na pametan način nije mala stvar. Od srca joj želim da sve što može, u životu postigne. A suprotnoj strani želim da celi život provedu kao što i sad rade, a to je da gledaju njen uspeh i da joj zavide .Ne preostaje im ništa drugo osim toga da svake godine prelaze iz jednog rijalitija u drugi,to će im postati osnovno zanimanje.

  • oo

    13. decembar 2018 | 11:01

    Carica, sprda se, redja uspeh za uspehom i boli je uvo za sitne duse. Progledala je otkad se otarasila repa koji je vukla za sobom. A oni koji su rastavili ovo dvoje ljudi nek se prevrcu u krevetu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA