≫ 

"Pre bi izabrala moj uspeh, nego Slobodana!" Kija surovo prokomentarisala Lunin nervni slom, a ono što je rekla o majici Đoganijevu će dovesti do ludila (VIDEO)

- Pošto kuka kako zarađujemo... ja, ne ulazim u Slobin novčanik, evo oprostiću joj tih, koliko, 40 evra je bila majica, otprilike... Neka, neka je pocepala, eto! - kaže Kristina

Kristina Kija Kockar "ukačila" je putem društvenih mreža momenat rastrojstva Lune Đogani nakon što je do nje došla lažna informacija da su se Kija i Sloba Radanović pomirili.

Luna je plakala, psovala, pocepala Slobinu majicu koju je ponela u Zadrugu, nakon čega je završila kod lekara.

Na sve ovo Kristina kaže da je sve što Luna pokazuje foliranje i gluma, te da joj je očigledno više stalo do popularnosti nego do Slobe.

- Koliko vidim više je boli uspeh, nego Slobodan i ta ljubav, tako da mislim da, kad bi ona morala da bira između Slobodana i mog života, verovatno bi izabrala moj život - kaže Kija za Telegraf.

Na pitanje o Slobinoj majici koju je Luna u besu prethodne noći pocepala, Kija je pevrnula očima, a onda je ironično rekla:

- Pošto kuka kako zarađujemo... ja, ne ulazim u Slobin novčanik, evo oprostiću joj tih, koliko, 40 evra je bila majica, otprilike... Neka, neka je pocepala, eto! (smeh)

Kompletan razgovor pogledajte u našem videu na početku teksta.

VIDEO: Ovo je cepanje sporne majice:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Banetove suze

    17. decembar 2018 | 17:38

    Tako Je Kristina! Lunjara je dosla u zadrugu da glumi zrtvu. Niko nije glup da to ne vidi.

  • ZS

    17. decembar 2018 | 19:23

    Ma zasluzuje ona jos mnogo vise, napred Kija i ne koci!!!

  • Milica

    17. decembar 2018 | 17:28

    Bravo Kija! Sve si rekla! Puno srece na dalje 😘❤

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA