≫ 

“Ništa joj nisam nažao učinila, to je čista ljubomora!” Ceca prvi put otvoreno o Dragani Mirković nakon sukoba na RTS-u! (VIDEO)

- I nikad me nije sramota da odgovorim, jer ja nikoga ne diram i umem da ti kažem u lice da nisi u pravu - rekla je Ceca

  • 27

Ceca Ražnatović je u svojoj kući u Beogradu održala slavlje povodom slave Sveti Nikola. Folk zvezda je elegantno skockala, a pripadnicima sedme sile, među kojima je bila i ekipa portala Telegraf.rs, govorila je i o nedavnom susretu i sukobu sa Draganom Mirković na Radio-televiziji Srbije.

- Da vam kažem nešto, vi ste imali priliku da čujete snimak, doduše ja se slabije čujem zato što sam bila u prolazu, jer sam se vraćala sa snimanja i Dragana je sedela pored moje garderobe, i, naravno, ja sam tu morala da prođem. Iskreno da vam kažem kada vas neko godinama u lošem kontekstu indirektno komentariše i proziva na jedan jako ružan i perfidan način i komentariše na ružan način i moju porodicu, i mene, i karijeru, ne očekujete da vam se javi. Ona je to uradila, videli ste kojim tonom, tim tonom je i njoj bilo uzvraćeno, bez ikakve moje loše namere. Niti imam lošu nameru, niti sam ja takva osoba po prirodi. Drugo, da vam kažem nešto, godinama se spočitava, sada sam videla i neke naslovne strane, niko nikome ne može da pokloni karijeru, niti da bude kriv za sunovrat iste. Ja dotičnoj koleginici želim sve najlepše kao i svih godina unazad, vi ste mi svedoci, nikada za nikod nisam rekla ružnu reč, nemam potrebu za tim. Ja joj od srca želim da snimi hit i da nađe mir u 2019. godini - rekla je Ceca.

Ceca Ražnatović Foto: Nikola Tomić

Zatim je dodala.

- Ja imam mnogo prijateljstava na estradi, svedoci ste toga kada su moja slavlja. Kada su intervjui drugih ljudi, retko ko, zaista retko ko, evo, na primer, samo 2 osobe za koje ja znam, eventualno 3 da su nekad u ružnom kontekstu mene prokomentarisale, jer za to ne postoji razlog. Za ove 2 osobe mogu slobodno da kažem da je to čista ljubomora, zluradost i iskreno da vam kažem, ja to stavljam pod ljumoboru, jer ja ne znam koji su razlozi, jer ja nikome nikada nisam nažao učinila, ja svakog mogu da pogledam u oči. Ja nisam žena koja će preko društvenih mreža da se razračunava, ja nisam žena koja će koristiti vas (novinare) da bih odgovorila nekom nešto, jer prosto kada sretnem tu osobu, ako imam potrebu, ja ću joj reći u lice. Desilo se to što se desilo. Iskreno da vam kažem, to nije lepo ni za jednu ni za drugu, to je jedna neprijatnost, ali ja nisam žena svađalica, ali kada je neko spreman na provokaciju i bezobrazluk, umem da odgovorim. I nikad me nije sramota da odgovorim, jer ja nikoga ne diram i umem da ti kažem u lice da nisi u pravu. Tako da ste imali priliku da čujete šta sam imala da kažem na konto Dragane Mirković i mene. I tu završavamo ovu temu - zaključila je Ceca.

Šta je sve Ceca rekla, pogledajte na snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lols

    19. decembar 2018 | 23:18

    Ceca i Brena,samo su njih dve zvezde,svidelo se to nekom ili ne,samo one mogu da pune stadijone i niko vise,Dragana je ok pevacica jeste neka zvezda,ali mnogo slabija od Cece i Brene.

  • Deki

    19. decembar 2018 | 22:59

    Dragana Mirković ❤❤❤❤❤❤

  • Baka

    19. decembar 2018 | 23:25

    Ja tu muziku ne slusam ali mi je Ceca simoatičnija, gleda svoja pisla i nikoga ne vredja a Dragana se mnogo hvali sa svojim bogatstvom i fanovima.Bogatstvo je u dusi i deci, fala bogu obe ih imaju. A zamkovi, luksuzna garderoba, besna kola i lova do krova su prolazne stvari.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA