≫ 

Usne, zubi... Srpska pevačica se pojavila na promociji Milice Pavlović i pokazala koliko se transformisala za samo godinu dana! (FOTO)

Iako nije preterala, razlika je više nego očigledna, pa se Kaća od prošle godine i ova koju vidimo danas prilično razlikuju

  • 14
Katarina kod Lee Kiš u aprilu 2017, Foto: Telegraf

Katarina Živković uvek je važila za prirodnu lepoticu koja nikada nije patila od trenda plastičnih operacija, pa je veliko iznenađenje za sve bilo i ono kada je otišla pod nož i odlučila se da stavi silikone u grudi.

Međutim, Kaća nije preterala sa kubikažom (kao što neke naše pevačice umeju), ali se nakon tog zahvata odlučila na još neke poput uvećanja usana i novih zuba.

Iako je sve prilično sa merom uradila razlika je više nego očigledna, pa se Kaća od prošle godine i ova koju vidimo danas prilično razlikuju.

Evo kako pevačica i nekadašnja pobednica "Farme" sada izgleda:

Katarina Živković, Foto: Nikola Tomić

Katarina Živković, Foto: Nikola Tomić
Katarina Živković, Foto: Nikola Tomić

VIDEO: Kaća Živković stavila nove zube, pa zaradila brdo para dok je pvala Kijinom bivšem dečku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Daa

    21. decembar 2018 | 13:06

    Ali IQ je 1%.

  • Danijel

    21. decembar 2018 | 14:56

    Današnje djevojke ulažu silni novac da bi izgledale kao nakaze. Svaka im čast.

  • Deff

    21. decembar 2018 | 21:53

    Smešno mi je bilo kada sam bio mali pa odem u selo na neko veselje, tacno sam znao koje žene žive u tom selu, jer su sve imale iste frizure. Kasnije su mi objasnili da frizer dodje namenski u selo i odradi frizure pred veselje... sad ove nase nemaju samo iste frizuru, već i liče jedna na drugu.. sve prćate sa jagodicama i bujnim grudima... ne može čovek da ih prepozna.. ova ista Tamara Djurić.. hvala Bogu, i dalje se smejem isto i kada sam bio mali..😄😄😄😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA