"Ona sa neba čuva moju Ines..." Ćerka Voje Brajovića sa knedlom u grlu progovorila o Mileni Dravić, pa otkrila koji njen poklon čuva

- Ona je poslednja diva srpskog i jugoslovenskog glumišta, a i meni jako draga i važna osoba u privatnom smislu - rekla je mlada glumica

  • 0
Iskra Brajović, Foto: Instagram/iskra.brajovic.babic

Ćerka popularnog glumca Voje Brajovića, glumica Iskra Brajović u emotivnom govoru o pokojnoj glumici Milenu Dravić rekla je da ona sada čuva njenu ćerku sa neba.

Iskra je tokom gostovanja na Naxi radiju objansila da je pesma "Milena" Arsena Dedića podseća upravo na legndarnu glumicu, pa se sa setom u glasu podsetila Dravićeve.

- "Milena" je ista ona Milena na koju je mislio i Arsen Dedić, a to je Milena Dravić. Nažalost, prerano je otišla. Zapravo, uvek je prerano, a ona je poslednja diva srpskog i jugoslovenskog glumišta, a i meni jako draga i važna osoba u privatnom smislu, obzirom koliko su Gaga i tata bili bliski, tako je i ona bila jedan nerazdvojni deo našeg života - rekla je glumica.

Iskra Brajović, Printskrin: Instagram/iskrabrajovic

Iskra je otkrila kao ju je Milena iznenadila kada je Brajovićeva krajem 2016. godie rodila ćerku Ines.

- Kada se Ines rodila, mi nismo ni slavili, niti se cepala košulja. Ja nisam ni znala da dete treba da dobije zlatni dukat i samo mi je na kuću stigao paketić u kojem je bila predivna haljina za bebe i jedna kutija, a u njoj zlatni dukat. Bilo je tu i pismo Milene Dravić posvećeno mojoj ćerki. Ja to čuvam. Tada sam se osetila kao da moja Ines ima neku dobru vilu koja bdi nad njom. Sada je ta vila gore i odozgo gleda. Zato je Milena tu i uvek će biti - zaključila je Iksra.

VIDEO: Sad je nema, i to je nezgodacija: Voja Brajović se oprostio od Milene Dravić rečima Dušana Makavejeva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA