≫ 

Boban Rajović proslavio 47. rođendan u društvu najmilijih, a posebno iznenađenje za pevača bila je torta sa specijalnom porukom! (FOTO) (VIDEO)

Pevač je divan dan obeležio u krugu porodice u svom domu, dok će veliko rođendansko slavlje organizovati nakon Nove godine

  • 9

Jedan od najpopularnijih pevača u Srbiji i regionu, Boban Rajović, koji je nedavno izbacio novi singl provokativnog naziva "Guzo moja", proslavio je danas 47. rođendan.

Skromno slavlje organizovano je u krugu porodice i prijatelja u pevačevoj vili na Bežanijskoj kosi, a veliko rođendansko slavlje biće organizovano nakon Nove godine, budući da Boban već večeras ima zakazani nastup.

Boban Rajović/ Foto: A. Nalbantjan

Pravo rođendansko iznenađenje bila je torta sa Spartancem, inače Bobanovim velikim hitom iz 2017. godine, a za sve ostale specijalitete i dekoraciju doma bila je zaslužna Bobanova lepa supruga Dragana.

Boban Rajović/ Foto: A. Nalbantjan

Rođendanska torta sa Spartancem/ Foto: A. Nalbantjan

- Ne dam da me slome. Ne dam ja na sebe. Lomio sam zube jačima od mene, jer ja sam u krvi više od Balkanca, rodila si, majko, pravoga Spartanca - ispisano je na torti.

Boban Rajović i njegova supruga u porodičnom domu/ Foto: A. Nalbantjan

- Žao mi je što nisam imao dovoljno vremena da organizujem veću proslavu za sve drage ljude, ali do Božića nastupam skoro svako veče. Kada prođe praznična euforija, organizovaćemo druženje za sve ljude koji nisu stigli da budu na slavlju - rekao je Boban za Telegraf, a što se tiče novogodišnjih želja, bio je više nego skroman.

- Sebi sam poželeo zdravlje i da mi porodica bude živa i zdrava, i da mi u narednoj godini sve bude bar onako kako mi je bilo u 46-oj - zaključio je Boban.

Boban Rajović/ Foto: A. Nalbantjan

Verujemo da će to biti samo delić onoga što Bobana očekuje u narednoj godini, a još fotografija sa mirne rođendanske proslave u porodičnoj atmosferi pogledajte na fotografijama u nastavku:

Boban Rajović sa sinom/ Foto: A. Nalbantjan
Boban Rajović/ Foto: A. Nalbantjan

Boban Rajović/ Foto: A. Nalbantjan
Pevačeva vila na Bežanijskoj kosi/ Foto: A. Nalbantjan
Boban Rajović/ Foto: A. Nalbantjan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veteran

    25. decembar 2018 | 20:33

    Ooooo pa on je baš mator, skoro 50, a ponaša se ko da mu je 17..

  • Loka

    26. decembar 2018 | 10:33

    Ah hvalte me usta moja ja sam mali andjeo...bio sam posten UGLAVNOM.

  • Marija

    26. decembar 2018 | 00:19

    A čarape kao kod dečaka od 5 godina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA