Kija objasnila zašto neće pevati za Novu godinu, a onda je otkrila s kim će provesti "najluđu noć"

- Jako mi je krivo što se to desilo - rekla je Kija

  • 60

Iako se pričalo da će Kristina Kija Kockar pevati za Novu godinu u jednom klubu, od toga neće biti ništa. Pobednica "Zadruge" je ispričala zašto od njenog novogodišnjeg nastupa neće biti ništa.

- Desio se neki nesporazum između produkcije, menadžera i te treće strane koja je sve to organizovala, pa na kraju ispaštam ja - rekla je Kija za "Scandal", a onda je dodala da će najverovatnije pevati na nekoj dnevnoj žurki.

Kija Kockar Foto: Nikola Tomić

- Jako mi je krivo što se to desilo, ali, Bože moj, to se dešava. Na kraju sam bila sam jako srećna što neću nigde nastupati, odnosno što ću biti slobodna, ali zvali su me za neku dnevnu žurku. To još uvek treba da se potvrdi, tako da ću možda ipak imati nastup i osetiti tu zimsku čaroliju - zaključila je ona.

VIDEO: Kija kao crnka za naslovnu stranu prestižnog američkog časopisa:

(Telegraf.rs/izvor: Scandal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    27. decembar 2018 | 23:15

    Jedva ste docekali da nesto kao negativno napisu o njoj,kao ide joj niz brdo,pa da se veselite,da nikad nista vise ne postigne postigla je vise nego svi vi koji je omalovazavate i nego sto cete ikad u zivotu postici.Pre nego sto omalovazavate nekog,sagledajte ste ste vi uradili u svom zivotu.

  • Jeca

    28. decembar 2018 | 08:43

    Ne peva pa sta? Šta ste se raskokodakali? Neće ona propasti zbog jednog nastupa......al nek ste se vi obradovali, a u Novoj Godini opet samo Kija, Kija i Kija 😊😘❤

  • Keti

    28. decembar 2018 | 22:55

    Polako prolazi njenih pet minuta. Maksimalno iskorišćenih. Mislim da niko i nije išao na njene nastupe jer zna da peva, već jer je narod voli. Stoga se ne sekirajte za Kiju. Sekirajte se za Lunu. Nit ume da peva, nit je narod voli. Naprotiv.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA