≫ 

Karleuša postidela Jovanu Joksimović kada joj je uživo u jutarnjem programu rekla šta misli o njoj! (FOTO)

Jelena Karleuša bila je gošća Jovane i Srđana u jutarnjem programu na TV Prva

  • 7

Jelena Karleuša gostovala je u jutarnjem programu kod Jovane Joksimović i Srđana Predojevića na TV Prva, gde je između ostalog uživo u programu uputila i komplimente voditeljki.

Jelena je kao i uvek, gde god se pojavi, svojim gostovanjem u kojem je najavila puno iznenađenja za svoju publiku u narednoj, 2019. godini, izazvala veliku pažnju, a zanimljiv je bio momenat kada se obratila supruzi Željka Joksimovića.

- Ti si toliko šarmantna i toliko inteligentna. Nisi ti opasna, ti si brzopotezna i inteligentna. I volim takve žene - rekla je JK Jovani, na šta se ona nasmejala.

Jelena Karleuša/ Printskrin: TV Prva

- Jao, hvala ti. Toliko si me nahvalila... - rekla joj je Jovana.

Na kraju emisije Jelena joj je rekla da pozdravi supruga Željka, a Jovana njoj da pozdravi svog supruga Duška.

Jovana i Srđan/ Printskrin: TV Prva

A šta je Jelena odgovorila Jovani kada ju je pitala gde će ići na odmor i koji Srđanov komentar ju je naterao da prizna neke stvari, pogledajte OVDE.

VIDEO: Karleuša brutalno o Šešelju: Matori nesrećnik!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan V

    28. decembar 2018 | 11:43

    Gledao sam Jelenu na N1 bosanske tv.Njena muzika po strani,ali je javno pokazala da je generalno sjajna osoba.Tek nakon te emisije shvatam da bi joj trebalo pokloniti sto vise medijskog prostora.Zena ima petlju.Govori jasno,koncizno,osvezavajuci..I direktno u glavu.Bez okolisanja,prenemaganja,uvijanja..Steta sto je usamljeni jahac apokalipse..

  • Sasa

    28. decembar 2018 | 19:02

    Sto se tice Jovane ,napadna ,arogantna,Jelena ovog puta si promasila.lici pomalo na lisicu.

  • Dr.Agan

    29. decembar 2018 | 01:47

    Kome i sta ovaj monstruozni komad plastike moze nesto da kaze? Ljudi moji, pa zar ne vidite da izgleda kao da je ispala iz nekog kalupa za livenje plasticnih lutki?! Naduvana silikonima, "botoksima" i jos ko zna cime, nit' glasa nit' stasa, sa izjavama i "misljenjima" koje sklapa od opstih mesta - delova pokupljenih na fejsbukovima i instagramima...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA