≫ 

Jovana pitala Karleušu gde će ići na odmor, ona joj rekla: "Ja ne idem na odmore", a onda se Srđan ubacio sa hit komentarom i morala je da bude iskrena!

Jelena je pred sam kraj jutarnjeg programa iskreno odgovorila zbog čega joj se svaki odmor pretvori u, kako kaže, agoniju

  • 4
Jelena, Jovana i Srđan napravili selfi u emisiji/ Foto: Instagram/srdjan.predojevic

Jovana Joksimović i Srđan Predojević su u jutarnjem programu ugostili Jelenu Karleušu, koja je osim što je najavila projekte kojima će obradovati svoje fanove u 2019. godini, pričala i o temama iz privatnog života.

Na samom kraju emisije, Jovana je pitala Jelenu gde će na odmor, ali sudeći prema njenom izrazu lica i nastavku razgovora, ni ona ni Srđan nisu dobili odgovor koji su očekivali.

- Ja ne idem na odmor - rekla je Karleuša.

- Aha. Videli smo po Instagramu - dobacio je Srđan, a mi podsećamo da je u oktobru Jelena sa ćerkama i suprugom Duškom bila na Maldivima.

Jelena sa Jovanom i Srđanom/ Printskrin: TV Prva

Jelena se nasmejala, a potom je objasnila zbog čega joj odmor ne predstavlja toliku relaksaciju i kako ga zaista provede.

- To nije odmor, to je agonija slikanja i postavljanja slika. Pošto kad sam kod kuće, ne ličim ni na šta, i onda kad odem negde koristim to da se slikam i da postavljam slike - priznala je Karleuša, na šta su se svi nasmejali.

Jelena Karleuša/ Printskrin: TV Prva

Koje je reči Jelena uputila Jovani tokom jutarnjeg programa, posle kojih se voditeljka na momenat postidela, pročitajte OVDE.

VIDEO: Karleuša je ovim rečima ušetala u zgradu Pinka 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan V

    28. decembar 2018 | 19:21

    Mozemo je voleti ili ne.Prihvatiti ili ne prihvatiti njenu ego i ekstrencnitost,ali Jeca je zmaj.I to ne obican zmaj,vec onaj koji bljuje vatru.A i ta vatra je prijatno topla,da zagreje dusu i telo.Nisam je podnosio godinama,dok je nisam sasvim upoznao na N1 tv.Godine mi ne dozvoljavaju da budem fan,ali da cu postovati i ceniti njenu hrabrost i slobodoumnost,to je sigurno..

  • x

    28. decembar 2018 | 12:58

    U ovako izdanju žena avijon . Bolja nego kad je polu gola.

  • Rj38

    28. decembar 2018 | 12:37

    Da nisu "zaljubljeni"voditelji malo ljubomorni na Jecu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA