Saša Vidić i Jelena Karleuša se slučajno sreli u provodu, a godinama se ne trpe: Kreator otkrio šta se dogodilo i šta sada misli o svemu!

Jelena je sa Duškom došla na Adilov nastup, na kojem je bio i Vidić

  • 6

Jelena Karleuša je sinoć sa suprugom Duškom Tošićem sinoć bila u noćnom provodu, što je i sama pomenula gostujući jutros u Jutarnjem programu kod Jovane Joksimović i Srđana Predojevića.

U pitanju je restoran u kojem je nastupao Adil Maksutović, a nakon što su se Jelena i Duško pozdravili sa Marijom Šerifović, došao je i kreator Saša Vidić.

Poznato je da Jelena i Saša godinama unazad nisu u dobrim odnosima i da ne razgovaraju, te je sve zanimalo kako će proteći njihov susret.

Jelena Karleuša/ Foto: A.Nalbantjan

Tim povodom pozvali smo Sašu, koji nam je potvrdio da su Jelena i on bili na istom mestu u isto vreme.

- Naš susret nije dogovoren. Došao sam na nastup mog brata Adila, to je bilo sasvim slučajno i tu smo se sreli. Mi smo civilizovani ljudi, nismo pobili cele familije da imamo krvnu osvetu. To što smo bili mnogo mlađi i luđi, oboje smo i dalje ludi! Mladost nosi svoje breme, nama je donelo to - kaže Saša za Telegraf.

Saša Vidić/ Foto: ATA Images

S obzirom na to da se Vidić više ne druži ni sa Cecom Ražnatović, mnogi su se zapitali da li je njihov odnos zahladneo zbog Karleuše.

- Druženje sa Jelenom nema veze sa Cecom, ona i ja smo prestali da se družimo pre godinu i po dana - istakao je kreator.

Evo i snimka koji je objavio Saša, a na kojem se vidi i Jelena:

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Sasa Vidic (@vidicsasa) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Una

    28. decembar 2018 | 15:38

    Zar i ti sine Brute!

  • Nikola

    29. decembar 2018 | 03:22

    Al je provod, ubilo se. Ovaj zavija, oni se prave da im se svidja

  • marie

    29. decembar 2018 | 11:54

    Kako svi Cecini su sada sa Jelenom dobri,ja mislim da je nasa pametna JK "Umjece ratovanja" od Nikolo Makijavli procitala....respekt!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA