≫ 

Kija otpevala svetski hit u Pinkovim zvezdicama, a zbog jednog detalja Marijana Mićić joj uputila oštru kritiku! (VIDEO)

U specijalnom novogodišnjem izdanju mališani i članovi žirija zamenili su uloge, pa je tako Kija imala zadatak da izađe na scenu i otpeva pesmu

  • 51

Kija Kockar u večerašnjem specijalnom, novogodišnjem izdanju "Pinkovih zvezdica – All Stars" izašla je na scenu i imitirala Džesi Džej i njenu pesmu "Price tag".

U specijalnom novogodišnjem izdanju mališani i članovi žirija zamenili su uloge.

Marijana Mićić i Ana Mihajlovski bile su ove noći žiri, a Marijana nije bila najzadovoljnija ovim nastupom, te je spustila svoju stolicu, a nešto kasnije isto je učinila i Ana.

– Podigla sam se, jer je bio dogovor da ona ostane gore, ali ona se spustila, pa sam ja došla gore. Ovo nije za ispadanja, ali jako me ljutiš. Pevaš ti dobro i to je sve u redu, samo mislim da je ta suknja trebalo da ima malo manje šliceve. Imala si dovoljno vremena i mogla si da se spremiš, nećemo se raspravljati – rekla je Marijana koja je noćas bila Nataša Bekvalac.

Kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku ispod teksta:

VIDEO: Kija pevala Slobinu pesmu pa nazvala sebe njegovom muzom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeca

    29. decembar 2018 | 10:25

    Dogovorite se sami sa sobom da li je otpevala na play back ili je očajno otpevala.....devojka je harizmaticna i vole je ljudi i scena.....a par vas može samo da mrzi i pljuje....da joj dajete rokove dokle će da traje isl....pljujete profesiju konobarice....a samim tim samo pokazujete koliko ste ljubomorni i zli.....pevaj Kiki i ne brini.....Ipak ima mnogo više nas koji te volimo

  • oo

    29. decembar 2018 | 09:58

    Ma Kija jednostavno pleni, pokazala i dokazala da je rodjena za scenu. Ponasa se na bini kao da nikada u zivotu nista drugo nije radila. Pevanje super, pokreti, mimika, sve do maksimuma odradjeno u njenom maniru. Jedna je Kija, svaka cast kraljice!

  • Ruska

    29. decembar 2018 | 11:46

    Nismo mi zaboravili, da je ona i u Zadruzi 1 , vreme provela , pevajuci. Sve tekstove pesama ,zna na pamet! Nema tu, sta da se prica .... moze , ali na prazno ! 💜

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA