≫ 

Čeka ga nova agonija: Lekar Darka Lazića se oglasio povodom priče da će pevač morati na transplataciju bubrega

- Darko ima oštećenje bubrega što i nije tajna pošto se ta informacija pojavila još dok je ležao u KBC Zemun - kaže doktor koji vodi Darkovo lečenje

  • 8
Darko Lazić, paparaco, banja, bolnica Foto: Marko Jovanović

Zdravstveno stanje Darka Lazića naručeno teškom saobraćajnom nesrećom koju je imao 23. oktobra 2018. godine odavno nije kritično, ali je i dalje daleko od potpuno stabilnog.

Naime, kako smo ranije objavili, Darko će verovatno morati na transplantaciju bubrega, koji usled povreda tokom nesreće ne vrši svoju funkciju.

- Lekarka koja ga je skoro gledala na ultrazvuku je rekla da je videla delimičnu funkciju tog oštećenog bubrega, što je dobra vest. Taj bubreg može i sam da se regeneriše, ali za to treba vreme i strpljenje. Videćemo šta će biti - kaže izvor upućen u stanje pevača.

Doktor Miloš, koji vodi Darkov slučaj, rekao je da koje sve analize Lazić treba da prođe kako bi bili sigurni šta im je činiti.

Dr Miloš Poleksić, Foto: Dragana Jankovic

- Darko ima oštećenje bubrega što i nije tajna pošto se ta informacija pojavila još dok je ležao u KBC Zemunu, gde je bio i na dijalizi. Uskoro treba da mu se urade dodatne dijagnostičke procedure, CT angiografija renalnih arterija i urodinamska ispitivanja, nakon čega će ga pregledati nefrolog i urolog i doneće se odluka o daljem tretmanu tog oštećenog bubrega - kaže droktor Miloš.

Podsetimo, Darku su, dok je ležao u KBC Zemun, u jednom trenutku oba bubrega otkazala, zbog čega je bio na dijalizi. U tom trenutku to je bio veliki problem, zbog kritičnog stanja u kojem je Darko bio.

VIDEO: Darko Lazić "pobegao" iz banje u kafanu, pa zapevao trudnoj devojci

VIDEO: Lazić: Nema uspeha dok se ne potrudiš, mora se!

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brale

    4. januar 2019 | 10:01

    Ma koga to više interesuje bre

  • Sanjci

    4. januar 2019 | 19:22

    Kada bi se lekari u nasoj zemlji svakim pacijentom bavili ovoliko kao sa Darkom, gde bi nam bio kraj..

  • Muffin

    4. januar 2019 | 15:22

    Meni nije jasno kako ovi lekari stalno daju izjave o njemu? Zar ne postoji neka zastita za pacijenta da doktori ne trtljaju o njihovim privatnim informacijama ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA