≫ 

Lukas se pomirio sa Sonjom, Božić proveli zajedno, pomogao joj i oko otvaranja novog butika?!

- I dalje ne žive zajedno, ali su uspeli da izglade odnos, pa se sada tajno viđaju. Božić su proslavili zajedno sa prijateljima u jednom restoranu - kaže izvor

  • 6

Aca Lukas i Sonja Vuksanović navodno su ponovo zajedno, a pomirenje je "palo" pre nekoliko meseci i oboje to kriju kao zmija noge!

Kako se priča, izbegavaju pojavljivanja na javnim događajima, ali izlaze sa bliskim prijateljima sa kojima su u jednom restoranu proslavili Božić.

- Sonja i Aca su kao rogovi u vreći, ali ne mogu jedno bez drugog. Voli ona njega, a on nju obožava. To što su se razveli, nema veze sa njihovim osećanjima. Jednostavno, njih dvoje će uvek biti zajedno. Međutim, sada su odlučili da ljubav kriju od novinara jer su tako mirniji. I dalje ne žive zajedno, ali su uspeli da izglade odnos, pa se sada tajno viđaju. Božić su proslavili zajedno sa prijateljima u jednom restoranu. Aca je pevao, a Sonja je uživala dok ga sluša. Videlo se da su zajedno i da se vole - priča izvor blizak folkeru.

Sonja i Lukas, Foto: Telegraf

Kako objašnjava, Lukas je navodno bio na otvaranju novog butika Vuksanovićke, a pomogao joj je i oko finansijskog dela.

- Došao je pred sam kraj jer nije želeo da upada u oči. Sada se manje svađaju nego ranije, a Lukas je bivšoj ženi finansijki pomogao oko novog poslovnog projekta. Za sada im je lepo, a i Viktorija je srećna što je Aci najvažnije. Jesu se svađali, letelo je perije na sve strane, ali eto, obrni - okreni njih dvoje na kraju opet zajedno. Lukas je uslovio ženu da iz života izbaci ljude koji mu ne odgovaraju, što je ona učinila. Ovakav epilog niko nije očekivao, ali to je njihov život i neka rade šta hoće - završava izvor.

Podsetimo, Sonja i Aca vezu su započeli 2008. godine; 2010. su se venčali u crkvi na Bežanijskoj Kosi, a 2011. dobili su ćerku Viktoriju. Rastali su se 2018. godine, ali se nikada nisu zvanično razveli.

Sonja je 2. septembra 20187. policiji prijavila da je Lukas upao u stan i pretukao je. Naša ekipa Sonju je uspela da slika i snimi te noći u Urgentnom centru, a Lukas je 3. septembra u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu priznao krivicu.

- U interesu deteta morao sam da kažem da sam uradio ono što nisam. Gospođa je to uspela da izvede, i ja joj čestitam. Da nisam sklopio dogovor, išao bih u pritvor pa bih iz pritvora morao da dokazujem da to nisam uradio. Žaliću se samo na jedan deo presude - što sam dobio samo 18 meseci zabranu prilaska. Ja sam hteo da dobijem doživotnu. Pritom, ne poznajem više tu gospođu. Hvala - izjavio je tada Lukas za Telegraf.rs.

VIDEO: Pre dve godine, Sonja je Lukasa optužila za porodično nasilje, a naša ekipa ju je snimila u Urgentnom centru posle incidenta:

VIDEO: Lukasova ispovest o aferi "vanbračno dete"!

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA