"To će morati malo još da sačeka": Kija priznala koju želju bi volela da ostvari

- Nemam vremena a ni finansija, puno trošim - rekla je Kija kroz smeh

  • 20
Kristina Kija Kockar Foto: A. Nalbantjan

Kristina Kija Kockar je nakon pobede u "Zadruzi 1" stegla neverovatnu popularnost, a bukvalno svakodnevno privlači pažnju. Ona je u emisiji "Premijera" izjavila da ima jednu želju koju bi volela da ostvari u budućnosti, a to je da otvori restoran.

- Ne bih put na mesec, nikad nisam želela te ambicije. Želela bih... Volela bih da otvorim restoran, to je neka moja želja. Ali to će morati malo još da sačeka, nemam vremena a ni finansija, puno trošim (smeh). Inače znam da čuvam pare ali u poslednje vreme mnogo trošim - rekla je Kija.

VIDEO: Kija otkriva: Sloba je obeležio ceo moj život:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deda mraz

    12. januar 2019 | 00:25

    U restoran bi joj samo njeni petnaestogodisnji fanovi dolazili pa bi spolja izgledalo kao decija igraonica. Pare od roditelja i trk u Kijin restoran i svi telefone u ruke i uz vecericu lepo lupamo dislajkove i pisemo botovske "Kija je lepa pametna obrazovana" komentare.

  • Lado

    12. januar 2019 | 06:56

    Ovtvori Kija restoran nek' pocrkaju dusmani.

  • Realan

    12. januar 2019 | 01:29

    Voleli je ili ne voleli... svako ima pravo na svoje mišljenje. Ja kao neutralan samo jedno znam, da ova žena koristi svojih 5 minuta. Meni nista vise ne bi trebalo u zivotu što se finansija tice od toga što je ona uspela ili će uspeti... stan, auto, par putovanja i neki biznis, čisto da nemam ove robovlasnike nad glavom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA