≫ 

Sloba priznao kako bi reagovao kada bi Kiju video sa drugim muškarcem, pa otkrio šta misli o tome da Luna postane pevačica

Sloba je naveo i koja Kijina osobina se njemu ne dopada

  • 49

Slobodan Radanović ispričao je da bi voleo da ostane u korektnim odnosima sa svojom bivšom suprugom Kijom Kockar. Pevač je otkrio da se sa pobednicom "Zadruge 1" poslednji put uživo video.

- Trenutno želim samo da budemo u normalnim i korektnim odnosima jer mislim da tako i treba da bude. Poslednji put smo se videli na snimanju novogodišnjeg programa, pozdravili se, proćaskali i ona je morala da ide - rekao je Sloba za "Scenu", i dodao da nema devojku.

Na pitanje kako bi reagovao kada bi video Kiju sa drugim muškarcem, pevač je odgovorio na sledeći način:

- Verovatno mi neće biti svejedno, ali sve je to život i to su normalne stvari na koje čovek treba da bude spreman. Samo neka bude srećna - rekao je Sloba i dodao:

Sloba i Kija Foto: A. Nalbantjan

- Zaista ne želim Kristinu da upoređujem sa bilo kim. Ipak je to bila moja supruga. Ali kod nje mi se ne sviđa jer je često samoživa - naveo je on.

Sloba je potom otkrio šta misli o Luninoj želji da postane pevačica.

- Zašto da ne bi mogla? Iz muzičke je porodice. Ima šlifa za muziku. Možda je baš to ono čime treba da se bavi u životu. Želim joj sve najlepše, zaista. Zdravlje, sreću, slogu, ljubav. I da uspe u svemu što zamisli - rekao je on.

VIDEO: Kija otkriva: Sloba je obeležio ceo moj život:

(Telegraf.rs/Scena/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    13. januar 2019 | 16:21

    Da nije bilo Kije, Sloba bi pevao po zrenjaninskim kafanama, ne bi ga bilo ni u PZ, ni u Z1. Bez oženjenog Slobe, Luna bi ispala za dva meseca, jer je prazna i dosadna, ne bi je ni bilo u Z2. Pre zadruge je bila poznata po roditeljima koji su bili popularni pre dve decenije. Sloba je svakako bio popularniji i aktuelniji od Lune pre zadruge. Prošao je kroz dosta gledane PZ i zahvaljujući Kiji osvojio treće mesto, dok Luninih roditelja nije odavno bilo ni na mapi, pa samim tim ni Lune. Kija je isto bila zapažena kroz PZ kao Slobina žena stujardesa. Inače, Sloba je bio uslovljen da neće ući u zadrugu od početka, ako Kija ne uđe s njim. Kija je naravno odbila, a Sloba je nakon ponovnog razgovora sa produkcijom ipak ušao od početka. Kao što vidite, da je Kija htela biti slavna i popularna, ušla bi odmah u Z zajedno sa sada već bivšim mužem, ali svakako je bolje biti stjuardesa nego blogerka u pokušaju.

  • Lara

    13. januar 2019 | 18:09

    Sta bi ovaj covjek sad najludje uradio za ovu zenu.!? Jer znamo svi proces njegovog nastanka na estradnim nebu.

  • Duki

    13. januar 2019 | 13:58

    Kad primete da idu u zaborav odna sta bi bilo kad bi luna dobro je dobili su obadvoje veliku slavu na lunin racun bilo bi lepo da je vise ne spominju jel jadna devojka bila je lincovana od cele nacije .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA