≫ 

Ekskluzivno: Duško Tošić se prvi put oglasio o navodnoj aferi Karleuše i Vranješa!

Nakon spornih fotografija koje su preplavile društvene mreže Karleuša se oglasila zvaničnim saopštenjem, a onda je progovorio i njen suprug

Nekoliko dana unazad na društvenim mrežama i u jednom delu medija pojavljuju se informacije i spekulacije o navodnoj aferi i tajnoj vezi Jelene Karleuše i fudbalera Ognjena Vranješa, a nakon istih društvene mreže preplavile su navodne gole i eksplicitne fotografije pevačice.

Ovim povodom za Telegraf se u kratkoj ekskluzivnoj izjavi oglasio Jelenin suprug, fudbaler Duško Tošić.

- Šta da kažem, bićemo još jači, a go*na neka kenjaju - krato je rekao Tošić.

Duško Tošić, Foto: Telegraf

Inače, nakon navodno Jeleninih eksplicitnih fotografija pevačica je kupila kartu i odmah se uputila na aerodrom, odakle je otputovala kod Duška u Kinu.

Podsetimo, Jelena se nakon spornih fotografija oglasila zvaničnim saopštenjem u kojem tvrdi da na većini fotografija nije ona.

- Povodom sadržaja koji kruži internetom, imam da izjavim sledeće: na većini objavljenih fotografija se ne nalazim ja i reč je o fotomontaži koju svako malo veštiji sa kompjuterom može da napravi. Neki od sadržaja su fotografije ukradene iz mog telefona, dorađene i plasirane da se naudi meni i mojoj porodici. Apelujem na medije i ljude sa društvenih mreža da ne učestvuju u ovom. Naravno, saznanja su mi da iza ovoga ne stoji jedan čovek, već čitava organizacija. Svi oni koji stoje iza ovoga će pravno odgovarati - istakla je pevačica.

VIDEO: Svi muškarci Jelene Karleuše

VIDEO: Duško Tošić obožava taštu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Au

    14. januar 2019 | 21:50

    ,,Čitava organizacija"?Kakve su to organizacije koje hoće jednu polupismenu pevaljku da razvlače ovako?Pa gde joj je onaj IQ od 160 kojim se hvalila?

  • Miki

    14. januar 2019 | 23:34

    Duško Tošić je lud ako više veruje svojim očima nego poštenoj ženi!!!

  • Ma hajde

    14. januar 2019 | 22:30

    Ma ona ga je vec ubijedila da je to fotomontaža.Dobar fudbaler, ali plitkog mozga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA