≫ 

"Crve, rasističko go*no, je*aće te prvi muškarac koji naleti na tebe! Iseli se, jer si završio svoje!" Karleušino brutalno otvoreno pismo Ognjenu Vranješu

- Ne možeš mi ugroziti ni brak ni porodicu, a tako si silno crve to želeo - poručila je Karleuša

Jelena Karleuša se na društvenim mrežama oglasila žestokom porukom nakon što su isplivale eksplicitne fotografije koje je navodno slala fudbaleru Ognjenu Vranješu.

- Ne možeš mi ugroziti ni brak ni porodicu, a tako si silno crve to želeo! Žalim tvoju ženu i tvoje dete crve! Ali kako si ti naudio mojoj porodici, tako će se sada svo zlo vratiti tvojoj! Bežite! Iselite se crve! Brzo!!!! Sve ovo što si uradio da bi me kaznio što nisam želela da budem sa tobom-džabe ti je! - poručila je ona i dodala:

- Po cenu mog života, po cenu da se razvedem, a neću, po cenu da mi prete smrću-ti crve mali možeš samo da me sanjaš! Džabe si mi slao slike tvog mikro ku*čića, koje sam brisala, džabe si mi slao poklone, ruže, džabe si mi pretio i ucenjivao da ćeš me razapeti,džabe si mi pretio da ćeš se zbog mene ubiti-ti crve meni ne možeš ništa! Duško Tošić je za tebe, crve mali neko kome ti nisi ni do kolena! Niti kao fudbaaler niti ste ista vrsta! Ti si crvić i pi*kica željna slave koju nikad nećeš imati, a on je muškarčina i ljudina! Ljudina! Smejemo ti se zajedno sad crve! Smeju ti se svi!!!! Smeju ti se sve pevačice, a ima ih mnogo, koje opsedaš porukama i slikama! Paćeniku! Moj savet ti je da se ubiješ odmah! Odmah! Jer će te j*bati pravi muškarac koji naleti na tebe! J*baće te jer si mučenik koji je udario na majku dvoje dece i ženu, onako kako to nijedan muškarac nikada ne bi! Samo gnjide kao što si ti! J*bem li ti zlo seme devijantno! Ti si završio svoje.

Karleušina objava na društvenim mrežama, Prinskrin: Facebook/Jelena Karleuša

Izjavu Duška Tošića povodom natpisa na temu navodne afere njegove žene i Vranješa pogledajte OVDE.

VIDEO: Jedini zajednički snimak Karleuše i Vranješa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zabrinut

    14. januar 2019 | 22:44

    Ovo je vec nesto na sta bi policija trebala da reaguje

  • Aca

    14. januar 2019 | 23:32

    Dobro Jeco vise nisu vozaci sad su fudbaleri hahahha i ti prosipas neku inteligenciju i govoris kakva nasa deca da budu e pa nemoj molim te!!!

  • Рус

    14. januar 2019 | 22:46

    Sa ovim si se tek ukopala.. sa ovim si sve priznala.. ZAŠTO GA NISI BLOKIRALA ILI PRIJAVILA NEGO SI BRISALA SLIKE????? ZAŠTO TI NISI IZNELA PRVA TO SVE U JAVNOST?? Ukolala si se sa ovim pismom totalno. Pustala si saopstenja da ne znaš ko je u pitanju i odjednom si se odala, sama..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA