≫ 

U jeku skandala oglasila se majka Ognjena Vranješa!

- Za sve svoje postupke moramo da odgovaramo, pa tako i Jelena Karleuša, Ognjen Vranješ i svi ostali - kaže fudbalerova majka

  • 20

Ognjen Vranješ i Jelena Karleuša, Foto: Profimedia, Telegraf

Majka bosanskog fudbalera Ognjena Vranješa oglasila se nakon skandala njenog sina i Jelene Karleuše koja se Vranješu, nakon fotografija koje je dostavio, a na kojima je navodno pevačica, obratila otvorenim pismom.

- Nije mi prijatno. Uopšte ne želim da komentarišem da li je tačno ili nije. Jel moj sin nekog ubio? Da vam kažem, ako je to istina, ta žena ako je najpopularnija trebalo je da vodi računa o tome. Jel ja treba da vodim računa o nečijim postupcima, ne razumem? I moj komšija preko puta mene isto to radi. Da li je to princ Čarls, Jelena ili neko drugi, kao da me je briga - rekla je žena, a onda je nastavila.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ognjen Vranjes (@ognjen_vranjes) on

 

- Da vam kažem, ono što pričam sa sinom i o čemu razgovaram, to su intimne stvari. Ne želim da se moje ime i ime mog sina provlači kroz novine. Razumem vas da pišete o tome. Za sve svoje postupke moramo da odgovaramo, pa tako i Jelena Karleuša, Ognjen Vranješ i svi ostali - završila je Vranješova majka.

Podsetimo, u Karleušinu odbranu je nakon eksplicitnih fotografija stao Aca Lukas (izjavu pročitajte OVDE), dok jedinu izjavu Duška Tošića o navodnoj aferi pročitajte OVDE.

VIDEO: Jedini zajednički snimak Karleuše i Vranješa

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aman

    15. januar 2019 | 14:59

    Duško će da oprosti jer je i Dušku bilo oprošteno.Tu nema sumnje.A i Vranješeva ženica lako prelazi preko svega.Mame su mame.

  • Bokica

    15. januar 2019 | 17:11

    Gospodjo mama prvo si trebala naučiti sina da poštuje svoju ženu sa kojom ima porodicu po slikama vidimo lepa žena pa onda da bude frajer i poštuje druge žene a ne da traži sa strane pa misli frajer je ako pokaže slike to se zove mamin razmažena sin i seljacina

  • Yu gi O

    15. januar 2019 | 16:21

    Pravda za ogija. Puna podrška u borbi protiv zmije otrovnice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA