≫ 

Milan Stanković: Zar smo postali krezuba rulja, zombiji bez samilosti i ljudskosti, društvo koje ne može da zaštiti ženu, porodicu, život?! (FOTO)

- Da li je krajnje morbidno to što je javna ličnost vama dovoljno opravdanje da se i najintimniji život stavlja kao komad lešine za razvlačenje? - pitao je Milan

  • 47

Milan Stanković, Foto: Nikola Tomić

Milan Stanković oglasio se povodom skandala koji potresa region, a čiji je glavni akter Jelena Karleuša.

Pevač je objavio poruku na svom Instagram profilu koja je za malo više od pola sata pridobila skoro 10.000 lajkova, te na desetine komentara.

- Ovo zaista nije smelo da se desi. Ne njoj. Nego NAMA. Zar smo zaista postali uboga krezuba rulja koja pali "veštice" na lomači? Zombiji bez samilosti i ljudskosti?! Društvo koje ne može i ne želi da zaštiti ženu, porodicu, život?! - počeo je.

Jelena Karleuša, Foto: ATA Images

- Ko god da je u pitanju, do ovakvih situacija se jednostavno ne dolazi. Za neku granicu se zna: Ne ide se preko mere nečijeg života i osnovnih ljudskih prava! Da li je krajnje morbidno to što je javna ličnost vama dovoljno opravdanje da se i najintimniji život stavlja kao komad lešine za razvlačenje? - napisao je Milan.

Evo i objave:

Objava Milana Stankovića, Printskrin: Instagram

ŽESTOKE izjave Kije Kockar i Milice Pavlović na temu afere koja je uzdrmala region pogledajte i poslušajte OVDE.

VIDEO: Dara Bubamara pružila podršku Jeleni Karleuši

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rs

    16. januar 2019 | 13:00

    A jel ta ista zena mislila na decu kad je varala muza!

  • O cemu pricamo

    16. januar 2019 | 15:24

    Aman ljudi, pa vi branite zenu koja sama razara svoju porodicu. Ne stiti se porodica tako sto ce prevare da se skrivaju, da se manipulise partner i izbegava istina. Da posutuje svoju porodicu, ne bi radila to sto je radila, nego bi se lepo razvela pa onda ganjala Vranjesa i ala Varnjesa. Ovo sto joj se desava je samo uzrocno posledicna veza, a to sto se tolika hajka digla protiv nje je samo posledica njenog ponasanja proteklih godina. Vecu je gresku ona napravila svojom prevarom nego ovaj pacenik time sto je objavio slike, usput eto vidite sa kakvim je ona co ekom varala svog muza. Zrtva ove afere nine Karleusa nego Dusko Tosic i on je taj kome treba da se pruzi podrska.

  • Miroslav

    16. januar 2019 | 14:24

    Nije na društvu da štiti porodicu preljubnika i nije javnost ta koja nekome ugrožava brak već postupci bračnih partnera. Rezime afere: Supruga i majka, inače javna ličnost, varala muža, oca svoje dece. Pukla tikva, sve se saznalo i sad krivi svi samo ne ona?! Žao mi Tošiča, ali kad ženiš preljubnicu (i prvi brak joj propao zbog prevare), šta da očekuješ.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA