Hit Zorana Šumadinca "Autotjun" je postao atrakcija na internetu, a malo ko zna njegovu životnu priču i da je imao čak tri kliničke smrti! (VIDEO)

Šumadinac je govorio i o svojoj pesmi koja je izazvala različite reakcije publike

  • 4

U poslednje vreme pesma "Autotjun" koju izvodi Zoran Petrović Šumadinac postala je pravi hit na internetu. Ova pesma izazvala je lavinu komentara i nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Šumadinac je gostovao u jutarnjem programu na "Hepi" televiziji i objasnio šta je želeo da objasni ovom numerom.

- Želja nam je bila da ljudima prikažemo nešto novo. Svi slušaju autotjun, a retko ko zna šta to znači. Rešili smo da napravimo parodiju na mnoge pevače koji se trenutno plasiraju i koji su aktuelni. Osim što je to parodija, treba da prenese i poruku mladima. "Donosim odluke da plivam kroz oblake", recimo, znači da mladi u Srbiji, a i generalno u Evropi, imaju problem što nemaju adekvatnu pažnju. Niko ih ne usmerava na pravi put. U medijima su uglavnom starlete, droge, alkohol - rekao je on.

Zoran Šumadinac, Printskrin: Youtube/Jutarnji program TV HAPPY

U nastavku emisije otkriveno je i da je Zoran imao tri kliničke smrti i da je nakon toga dobio nesvakidašnji dar da vidi više od drugih.

On je novinar po zanimanju, ali se trenutno bavi ezoterijom i hipnoterapijom, a šta je ispričao o tim svojim delatnostima, možete poslušati u snimku celog njegovog gostovanja:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kornjača 🐢

    18. januar 2019 | 14:42

    Kako mi je drago ovako neki anonimni uspe da pokori estradu, a ovi se mučenici trude, reklamiraju, angažuju stiliste, prave skupe spotove pa nikad ne steknu popularnost. Čovek odpevao samo realnost današnje estrade. Živ bio sve najbolje ti želim! Idemo veselo Autotune 😁

  • Istina

    18. januar 2019 | 14:44

    Svestan si ti toga svega sto si rekao, pokusavas da ukazes na problem, ali istina je i da pokusavas da zaradis na tom problemu.

  • Autotjun 😂

    18. januar 2019 | 14:34

    Ahahahah placem od smeha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA