≫ 

Zbog Slobinog odgovora Kiji na reči da je biseksualac internet se usijao od komentara, pevaču poručuju: "Pravi si monstrum!", a oglasila se i Kristina! (FOTO)

Društvene mreže gore od komentara nakon što je Sloba odgovorio Kiji na njenu tvrdnju da je on biseksualac

  • 33

Slobodan Radanović i Kristina Kija Kockar ponovo su zaratili, i to nakon što je Kija za svog bivšeg supruga izjavila da je biseksualac, a on joj na to surovo odgovorio. 

Podsetimo, Kija je izjavila kako je Sloba srpsku Novu godinu proveo u krevetu sa Natašom Šavijom i kako "seksom sa lakim ženama prikriva da je biseksualac". Sloba je nakon toga prokomentarisao ove tvrdnje svoje bivše supruge, rekavši kako su sve budalaštine.

To su budalaštine! To sam juče čitao i smejao se, stvarno! - rekao nam je kada smo ga danas zatekli na beogradskom aerodromu po povratku iz Ciriha. A nakon toga, nije ostao dužan Kiji ni na njenu izjavu da je biseksualac.

Slobu Radanovića danas smo zatekli na beogradskom aerodromu/ Foto: Telegraf, ATA Images

- Ko misli da sam biseksualac neka pošalje mamu i tatu, i ko se vrati u kom stanju - znaće šta sam! - izjavio je Sloba za Telegraf.

Nakon ovoga, društvene mreže su se usijale od komentara, a Slobu su zbog ove izjave žestoko iskritikovali. Iako nikoga nije imenovao, Kijini fanovi tvrde kako je mislio na Kristinine roditelje, što možete pogledati u nastavku:

Komentari na Slobinom profilu/ Printskrin: Instagram/sampanjactatica
Komentari na Slobinom profilu/ Printskrin: Instagram/sampanjactatica

Osim toga, i Kija se oglasila na Instagramu, a objavila je ilustraciju sa razjarenim vukom.

- Igraj se sa mnom, pustiću da karma odradi svoj posao. Igraj se sa mojom porodicom, ja ću postati karma - u prevodu glasi Kijina objava.

Kijina objava na Instagramu/ Printskrin: Instagram/kija_kockar__official

VIDEO: Slobina brutalna reakcija na Kijinu izjavu da je biseksualac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pravda za Slobu

    20. januar 2019 | 21:16

    Koliko plitak treba da budes pa da pomislis da se ovim komentarom obratio Kiji? Pa vise je on plakao za njenim ocem nego ona. Sem toga njij je samo kratko rekao da nema nameru da odgovara osobi koja veruje u svoje lazi. Ovaj post je usledio nakon nebrojano negativnih komentara cezanih za njegovo seksualno opredeljenje a koje je izazvala upravo njegova bivsa zena. Generalno zasluzila je i mnogo gori post od ovog koji komentarisete ali je prema njoj bio ekstra korektan. On se odnosi upravo na sve oni koji su nakon Kijine glupe izjave krenuli da ga prozivaju da je gej. Jos jedn dokaz da se u Srbiji zivi zivot okoline a ne sopstveni i da je komsijsko dvoriste uvek prljavije od sopstvenog. Ovaj decko je PEVAC i to je jedino sto publiku treba da interesuje. Kao i u slucaju JK to sa kim spava i kraj koga se budi SAMO JE NJEGOVA STVAR!!!!

  • S.A

    21. januar 2019 | 07:02

    Ova Kija bas vredja Slobu i to javno.Nije ni cudo sto je prevario u Rijalitiju treba zivjeti sa ovakvom zenom.Sve sto je korektniji prema njoj ona je gora prema njemu.Halo devojko okreni vec jednom n8vi list zaboravi Slobodana i prestani da vredjas decka i ponizavas javno.

  • haha

    20. januar 2019 | 23:07

    Sad joj odjednom porodica na prvom mestu. A to sto ima milion dokaza koji dokazuju drugacije to nema veze.Njenim fanovima je izgleda bitnije sta Kija kaze nego sta oni sami vide. Vise veruju Kiji nego sopstvenim ocima i usima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA