Masimo Savić uživo na MAC-u premijerno izvodi novu pesmu! (VIDEO) (FOTO)

MAC će biti najveći i najglamurozniji događaj koji je region ikada video, biće dodeljeno više od 25 muzičkih priznanja

  • 0

Jedan od najpopularnijih muzičara regiona, miljenik publike različitih generacija, Masimo Savić, poziva vas na svoj nastup na manifestaciji Music Awards Ceremony (MAC) 29. januara u Štark Areni.

Masimov live nastup biće jedan od specijalno osmišljenih i režiranih specijalno za ovu priliku, a Masimo ne krije oduševljenje.

- Želim da vam naglasim da ću nastupiti apsolutno uživo i da će to biti ujedno i premijera jedne predivne pesme za vas - poručio je on.

Masimo Savić, Foto: Promo

Na MAC-u će, osim Masima, nastupiti i Letu Štuke, Jelena Rozga, Rasta, Lollobrigida, Aca Lukas, Bajaga, Van Gog, Željko Joksimović, Marija Šerifović i mnoge druge velike regionalne zvezde.

Tehničke pripreme u Štark Areni uveliko su u toku, ekipa Skymusic-a vredno radi na pripremi spektakla desetostruko duže nego za bilo koji događaj do sada, a za koji dan u Areni počinju i probe nastupa izvođača.

MAC će biti najveći i najglamurozniji događaj koji je region ikada video, biće dodeljeno više od 25 muzičkih priznanja, a crvenim tepihom prošetaće oko 200 VIP ličnosti iz regiona.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA