≫ 

Evo zbog kog komentara je Karleuša pobesnela na Snežanu Đurišić na Grandu!

Karleuši se nije dopao komentar koleginice, pa je je obavestila Popovića da ne želi da sedi pored nje tokom emisije

  • 33

Nakon skandala koji je izbio povodom navodne afere Jelene Karleuše i fudbalera Ognjena Vranješa pevačica se pojavila na snimanju emisije "Zvezde Granda" gde se navodno sukobila sa koleginicom Snežanom Đurišić.

Svađa je navodno nastala kada je Snežana spomenula navodnu aferu o kojoj javnost već danima unazad bruji na šta je Karleuša burno odreagovala.

- Sve je počelo kada je Snežana pred svima upitala Jelenu što joj je trebalo sve ovo sa Ognjenom. Karleuša se pravdala da je u pitanju montaža, ali Đurišićka je neumoljuvo poručila: "Daj bre, pa svi znamo da nije i obrukala si i sebe i sve nas". Tada je Karleuša eksplodirala i vikala Popoviću da odmah skloni Snežanu kao i da neće da sedi pored nje - otkriva očevidac i dodaje:

Karleuša, Foto: ATA Images

- Pre nego što je došla Jelena Saša je sugerisao ostalim članovima žirija da ne pominju aferu sa Vranješom, a nakon svađe između Snežane i Jelene on je pitao Đurišičku zašto ga nije poslušala - zaključuje očevidac.

Povodom cele situacije kontaktirali smo Snežanu, a ona je imala kratak odgovor.

- Nemam neki poseban komentar, takođe smatram krajnje nepristojnim mešati se u tuđ privatan život - rekla je Đurišićeva za Telegraf.

VIDEO: Haos na Grandu zbog Karleuše!

VIDEO: Karleušu od novinara čuvalo obezbeđenje

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zak

    25. januar 2019 | 19:50

    Boli istina,druge je sa zadovoljstvom omalovazavala .

  • Coa

    25. januar 2019 | 20:27

    Bravo snezana! Karleusa je napravila "karijeru"preko skandala! Ceo zivot se bavi ogovaranjima i spletkarenjima a kao pevacica je 0.

  • y

    25. januar 2019 | 19:24

    Gospođa Đurišic je lepo rekla .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA