≫ 

Prvo Tošićevo oglašavanje od Karleušinog povratka iz Kine u Srbiju (VIDEO)

Tošić je snimkom poručio da uživa u Kini i da se, kako se čini, mnogo ne potresa oko tračeva vezanih za njega i nekoliko poznatih žena

  • 19

Duško Tošić oglasio se na Instagramu, prvi put od 21. januara kada se Jelena Karleuša sa ćerkama iz Kine vratila u Beograd.

Od tada pa do danas pojavljivale su se razne priče, između ostalog i to da je Tošić navodno bio u šemi sa Sofijom Milošević, kao i sa Anom Korać.

Međutim, Tošić na Instgaramu nije objavio ništa vezano za navodne afere o kojima svi bruje, već je snimio atmosferu u kojoj uživa, gde sve pršti od sjaja i luksuza.

Snimak pogledajte na početku našeg teksta.

Jelena Karleuša i Duško Tošić, Foto: Instagram/karleusastar

Podsetimo, klub Guangdžou R&F, za koji Tošić sada igra, fudbaleru je ponudio novi ugovor, nakon što je za Duška ponovo zainteresovan Bešiktaš, odakle je i prešao u Gvangžu R&F i gde među navijačima ima status legende.

Tošić trenutno u Kini ima ugovor od 5.800.000 evra po godini, a u novom ugovoru na stolu je 8.500.000 evra godišnje i plata bi bila na snazi do kraja 2021. godine.

Duško Tošić Printskrin: Instagram/duskotosic

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    26. januar 2019 | 14:55

    Nikad nisam mogao shvatiti neke ljude kad imaju novac i slavu ,pored mnostvo devojaka nepoznatih da ih usreci on se hvata za vec kompromitujuce osobe poznate od ranije, tako sam je svoju srecu birao a da li je srecan to je njegova stvar i njegova shvatanja zivota ,

  • joakim

    26. januar 2019 | 14:53

    Koji holivud od ovo dvoje.Izvinite ali ko im se divi nema mu pomoci.

  • PIXY

    26. januar 2019 | 15:05

    Nebitno da li je ovo sa Vranjesom istina ili ne,decko je sabancina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA