≫ 

Sofija Milošević se oglasila povodom priče da je u seks šemi sa Tošićem, a 20 minuta kasnije usledila je i Karleušina reakcija! (FOTO)

Manekenka je svojom objavom zapalila društvene mreže

  • 22

Sofija Milošević oglasila se povodom navoda da je u seks šemi sa Duškom Tošićem i da joj je čak kupio kartu kako bi došla u Kinu, ali je plan navodno propao jer je Jelena sa decom dosla kod njega.

Poruku koju je Sofija objavila na društvenim mrežama možete pogledati na slici ispod teksta.

Objava Sofije Milošević na svom instagram storiju, Printskrin: Instagram/sofijamilo

Ubrzo nakon ovoga usledila je i Karleušina reakcija, koja je nakon 20 minuta Sofijinu objavu šerovala na svom Instagram storiju.

VIDEO: Karleušu od novinara čuvalo obezbeđenje

VIDEO: Haos na Grandu zbog Karleuše!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lola

    24. januar 2019 | 08:04

    Bravo Sofija!Podrška za Jelenu i Duska!A ostali neka se zapitaju kakvo su dno dotakli baveći se ovom pričomestu sa željom da se raspadne nečija porodica.Primećujem da im ovakav demant ne odgovara i jedva je vidljiv u moru gluposti o kojima pišu.Sramota za novinare.

  • Rusofili

    24. januar 2019 | 07:38

    Ovako instruisano nam pumpaju glavu o svakoj mogucoj temi.. kreira se drustvena i politicka slika o bilo kojoj temi po necijim instrukcijama.. eto u kakvoj smo mi buli a da nismo ni svesni toga.

  • miki

    24. januar 2019 | 11:19

    Svako ko se malo vise krece po gradu zna da je Sofija zestoka sponzorusa.Bila je ljubavnica i sinu jednog kriminalca.Bolje joj je da cuti,jer se samo zakopava.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA