≫ 

Amidžić usred emisije poslao Tomoviću poruku sa pitanjem da li se pomirio sa Stanijom, on mu odgovorio sa 6 reči koje su iznenadile i nju! (VIDEO)

Stanija je čekala odgovor, a kada je čula šta je njen bivši napisao Ognjenu, slatko se smejala

  • 5
Vladimir Tomovic, Ognjen Amidzic, Stanija Dobrojevic Foto: TV Pink, Nikola Tomić

Stanija Dobrojević nedavno je doputovala iz Amerike, nakon čega je odmah odjeknula vest kako se pomirila sa bivšim dečkom i nekadašnjim učesnikom Zadruge, Crnogorcem Vladimirom Tomovićem.

Stanija je gostovala u emisiji "Amidži šou", a voditelj Ognjen Amidžić u jednom trenutku ju je pitao da li se zaista pomirila sa Vladom.

- Ti i Vlada se mirite ili se ni to isto ne zna? - bilo je Ognjenovo pitanje za Staniju.

- To moraš da pitaš Vladu. Onih drugih 50 odsto pitaj njega... - odgovorila mu je starleta, posle čega je Amidžić poslao poruku Vladi, i to transparentno.

Stanija u emisiji "Amidži šou"/ Printskrin: Youtube/AmiG Show

- Da li bi se pomirio sa Stanijom i da li može da prođe kao crnogorska snajka? - bila je poruka koju je pokazao Staniji pre nego što ju je poslao.

- Ako se potrudi, možda joj oprostim. Reci Prasetu (Beba Prase je bio jedan od gostiju, prim. aut) da bude dobar i da bude miran da ga ne bih stavio u rernu - poručio je Tomović u odgovoru vrlo brzo.

Vladimir Tomović/ Foto: Nikola Tomić

- Ovo tako liči na Tomovića... Da li se šališ? - smejala se Stanija, koja se potom i sama uverila da je Vlada upravo to poslao.

- Dobila sam poruku pred emisiju, kaže reci tom Baka Prasetu samo da drži papke što dalje - dodala je Stanija.

Pogledajte i snimak:

VIDEO: Vladimir posvetio patetični snimak Staniji, ona ga šutnula posle 15 minuta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    30. januar 2019 | 16:40

    Vladimire imas sanse sa Stanijom da budes samo dok ste u rijalitiju. Napolju te ne bi pogledala kao sto smo videli. Vraticete se u rijaliti, smuvacete se tamo, doci cete do finala i cim se rijaliti zavrsi Stanija ce te sutnuti a ti ces i dalje da budes jadan i da je juris kao sto vec jesi.

  • ...

    30. januar 2019 | 16:32

    Klasican ljubomoran crnogorac. Lik se kao sprda ovde a zapravo je ozbiljan. Ona je luda ako se pomiri sa njim ali pomirice se samo zbog rijalitija, da bi imala neku "pricu", ali to ce uzeti svoj danak kad izadju. Nece ga se moci otarasiti.

  • Ljubics

    30. januar 2019 | 21:56

    Oboje su nasli interes

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA