≫ 

Kaća Grujić priznala da je bila ljubavnica, a kada ju je Sanja pitala da li je to bio Vranješ, evo šta joj je odgovorila! (VIDEO)

- Nisam znala da je oženjen - ispričala je Kaća svoju priču u emisiji "Magazin In"

  • 18
Katarina Grujić, Sanja Marinkovic, Vranjes Foto: MNPress, TV Pink

Sanja Marinković je u novom izdanju emisije "Magazin In", čija je autorka i voditeljka, ugostila poznate dame sa domaće javne scene, među kojima i atraktivnu pevačicu Katarinu Grujić.

Društveni položaj ljubavnica, zakonitih supruga i žena koje su odlučile da kroz život koračaju same bila je jedna od tema emisije.

Katarina Grujić priznala je da je bila ljubavnica, a da toga nije ni bila svesna, budući da nije znala da je njen tadašnji dečko bio oženjen.

- Ja sam imala jednu situaciju da sam bila sa jednim momkom u vezi, a nisam znala da je oženjen... On je meni rekao da ima papire za razvod - rekla je Katarina, a Sanja je nastavila.

Kaća Grujić/ Printskrin: Youtube/RTV Pink Official

- Izvini, da li je to ovaj popularni fudbaler što sada pronalaze hiljadu njegovih ljubavnica? - pitala je voditeljka Kaću aludirajući na Ognjena Vranješa koji se poslednjih nedelja nalazi u epicentru skandala zbog navodne afere sa Jelenom Karleušom, a koji je, kako je poznato, Kaćin bivši dečko.

Ognjen Vranješ/ Printskrin: Instagram.com/Ognjen_Vranjes

- Ja neću nikoga imenovati... - odgovorila je Kaća.

Kako je to izgledalo, pogledajte u nastavku:

Onaj s kojim živim cipele mi krije: Vranjaš opet provocira? VIDEO

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boba

    31. januar 2019 | 15:12

    Naivna je ova pevaljka kao francuska sobarica.Koji smrad trebas biti pa kritikovati Lunu sto se zaljubila u ozenjenog muskarca a ona radi gore stvari.Nije zaljubljena vec je ispala "RECKA"i imala kres kombinaciju sa ovim Karleusinim "indijancem".

  • Zak

    31. januar 2019 | 13:22

    Opasan ovak Vranjes koliko ih je skresao?

  • Ivan

    31. januar 2019 | 13:18

    Mnogo bitno dal ima papire za razvod ili nema, samo su vam pare bitne!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA