Kija progovorila o saradnji sa Jalom i Bubom, o u jednoj rečenici je opisala u kakvom je sada odnosu sa Slobom (VIDEO)

- Pošto znam da momci vole strani rep, možemo mi nešto i na engleskom da odradimo. Mislim da bi to bilo pun pogodak - rekla je Kija

  • 60

Kristina Kija Kockar je pre nekoliko dana nastupila na humanitarnom koncertu u Domu omladina. Upravo tamo je ekipa portala Telegraf.rs srela pobednicu "Zadruge 1", s kojom smo porazgovarali o brojnim aktuelnim temama.

Pitali smo je o potencijalnom duetom sa Jalom Bratom i Bubom Korelijem, budući da je Kristina svojevremeno izjavila da bi želela da snimi zajedničku pesmu sa reperima. Na sve to Kija je rekla sledeće.

- Ništa još nismo pričali. Ja sada izbacujem solo pesmu, pa još jednu solo. Naravno, ja njih obožavam i oni su stvarno super momci... Naravno da bih jednog dana volela da nešto sarađujemo, jer verujem da bi bilo pun pogodak. Ali mislim da sada nije trenutak. Zbog sebe. Imam toliko drugih projekata, ako bi nešto sa njima radila, to bih volela da se posvetim i da to bude nešto onako baš svetski. Pošto znam da momci vole strani rep, možemo mi nešto i na engleskom da odradimo. Mislim da bi to bilo pun pogodak - rekla je Kija za Telegraf.

Šta je rekla Kija o turneji sa Slobom u Americi i u kakvom je trenutno odnosu sa njim, pogledajte na snimku na počektu teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Panta

    9. februar 2019 | 16:34

    Naravno da bi to bio pun pogodak. Samo pazljivo, promisljeno i inteligentno koracaj svojim putem. Kao i do sad.

  • Dani

    9. februar 2019 | 17:04

    Kiki je naš ponos. Ugledajte se na nju i budite vredni.

  • Milos

    9. februar 2019 | 18:20

    Kija draga,idi par koraka nazad,imas intervju sa ovima iz Premijere.Nisi ti kriva sto si toliko aktuelna,prava si zmajica,zenski Cak Noris.Zivi i uzivaj,nista ne speva kao uspeh.Ziva bila,ko te mrzi,nek te ne gleda,a nekima si melem za oci i dusu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA