≫ 

Bori se kao lavica: Koleginice Dee Đurđević svim srcem uz nju, uputile joj dirljive reči i poželele da se što pre vrati na male ekrane

Dea je 7. februara doživela tešku saobračajnu nesreću

  • 3

Dea Đurđević uspešno se oporavlja nakon operacije koja je obavljena u četvrtak, a njeni najbliži pružaju joj neizmernu podršku i veruju da će voditeljka hrabro prebroditi najteže trenutke.

Iako nije bila u prilici da je poseti, voditeljka vremenske prognoze na televiziji "Pink" i jedna od Deinih najboljih drugarica Ana Šupić je u mislima sve vreme uz svoju prijateljicu.

- Nisam mogla da je vidim jer su posete i dalje zabranjene, ali svim srcem sam uz Deu. Ona je jedna od mojih najboljih drugarica i jedna od meni najbližih osoba u životu. Bori se kao lavica, sve ide kako treba i sigurna sam da će biti dobro - rekla je Ana.

Ana Šupić, Printskrin: Youtube/Martin Riki

Irina Vukotić, voditeljka Jutarnjeg programa na "Pinku", takođe je istakla da svojoj koleginici želi da se što pre oporavi i vrati na male ekrane.

- Svim srcem sam uz Deu i želim joj da se što pre oporavi i vrati u "Jutarnji" - istakla je Irina.

Irina Vukotić, Foto: ATA Images

VIDEO: Potresna ispovest Predraga Sarape

VIDEO: Mladen Mijatović izveštava o nesreći svoje verenice Dee Đurđević

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA