"Šta si to rodila? Ta devojka suzu nije pustila!" Deina majka otkrila šta su joj rekli u bolnici nakon teške saobraćajke koju je doživela njena ćerka

Voditeljka TV Pink se i dalje nalazi na intenzivnoj nezi, a njeno zdravstveno stanje je stabilno

  • 8

Voditeljka televizije "Pink" Dea Đurđević 7. februara doživela je tešku saobraćajnu nesreću kada ju je udario autobus i otkinuo joj levu ruku.

Srećom, sve se dogodilo na Dedinju ispred bolnice "Dragiša Mišović", a lekari su reagovali velikom brzinom i nakon višečasovne operacije uspeli da joj spasu ruku.

Kad se probudila posle operacije, voditeljka je lekarima rekla da ruku oseća, što je vrlo dobar znak za dalji oporavak.

Hvala bogu, živa sam, a i lekari su zadovoljni kako je prošla operacija i kažu mi da oporavak ide na bolje. To je najvažnije. Verujem da će sve biti dobro - rekla je Dea i svima zahvalila na podršci.

Dea Đurđević, Foto: Milena Đorđević

Nena Dodevski, majka voditeljke, ispričala je da je posle svega veoma ponosna na ćerku, za koju svi u bolnici imaju samo reči hvale.

- Jedan profesor mi je rekao: "Šta si to rodila? Ta devojka nije suzu pustila od trenutka kada joj se to desilo" - ispričala je Deina majka, koja je najveća podrška i oslonac svojoj ćerki.

VIDEO: Mladen Mijatović izveštava o nesreći svoje verenice Dee Đurđević

(Telegraf.rs/Glorija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A

    11. februar 2019 | 12:03

    Možda plače noću ili kada je niko ne vidi? ŽELIM DEI BRZ OPORAVAK 💞

  • miki

    11. februar 2019 | 13:28

    Nije pustila suzu jer se to jednostavno zove PTSP, ili postraumatski stresni poremecaj, jednostavno devojka je pala u stanje soka i vrlo je cesto kao odbrambeni mehanizam mozga da prihvati novonastalu realnost gubitka ruke.

  • Da

    11. februar 2019 | 11:51

    Pa izgleda da je rodila dete pod srecnom zvezdom🌟

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA