≫ 

Cifre za padanje u nesvest! Pogledajte papreno skupe poklone koje su svetske zvezde dobile na Dan zaljubljenih (FOTO)

Dan zaljubljenih slave kako svetske zvezde, tako i domaće javne ličnosti, a poklonima se "razbacuju" samo tako

  • 1

Osim što poziraju na društvenim mrežama u svojim najboljim (ili, pak, najgorim) izdanjima, svetske, pa i domaće zvezde redovno se hvale i poklonima koje dobijaju, bilo da je na neki poseban datum ili samo radi iznenađenja. Dan zaljubljenih svakako je jedan od važnih praznika za sve njih, a pokloni...pa, recimo da zaslužuju poseban tekst koji vam donosimo.

Porodica Kardašijan svakako je jedna od najbogatijih porodica, a Kim Kardašijan i Kanje Vest žargonski rečeno "leže na parama". Tako je slavni reper svojoj supruzi 2013. godine poklonio narukvicu Panthere De Cartier vrednu 73.000 dolara, od dijamanata i belog zlata.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Dejvid i Viktorija Bekam osim što je poznato da su milioneri, važe i za jedan od najskladnijih parova, a slavni nekadašnji fudbaler svojoj je supruzi na Dan zaljubljenih 2006. godine poklonio dijamantsku "Bulgari" ogrlicu, vrednu 8 miliona dolara. Dve godine kasnije, kupio joj je vinograd.

Dejvid i Viktorija Bekam/ Foto: Profimedia/Press Association

Bred Pit i Anđelina Džoli su donedavno važili za jedan od najlepših parova, ali, na žalost miliona fanova, nisu istrajali u braku i krajem 2016. godine stavili su tačku na zajednički život. Ipak, dok su bili u velikoj ljubavi znali su jedno drugome da kupuju i te kako skupe poklone. Anđelina je 2010. godine Bredu za Dan zaljubljenih 2010. godine poklonila drvo masline staro 200 godina. Platila ga je 20.000 dolara, a drvo je simbol mira, odanosti i stabilnosti.

Anđelina Džoli i Bred Pit/ Foto: Tanjug/AP/Invision

Naravno, tu su i neizostavni Džej Zi i Bijonse, kojima u bogatstvu i zaradi godinama unazad teško ko od svetskih muzičkih zvezda može parirati. Džej Zi je Bijonse jedne godine za Dan zaljubljenih kupio mobilni telefon prekriven platinom, koji je tada koštao čak 24.000 dolara.

Foto: Tanjug/AP

Iako nije među najskupljim poklonima za Dan zaljubljenih, Rijanin poklon je svakako najoriginalniji. Slavna svetska zvezda 2013. godine dobila je buket marihuane od nepoznatog obožavaoca, a sumnjalo se da je "poklon" poslao njen bivši dečko Kris Braun.

Rijana/ Foto: Tanjug/AP

Kada su u pitanju domaće zvezde, tu su skupoceni automobili, originalni pokloni, razne ideje...

Jelena Karleuša danas je objavila neobičnu fotografiju kojom je poslala čudnu poruku (pročitajte OVDE), Lepa Brena je podelila sa fanovima poruku koja će se mnogima urezati u pamćenje (pročitajte OVDE), a šta je rekla o Danu zaljubljenih po povratku sa odmora na kojem je bila sa suprugom Bobom Živojinovićem, pogledajte u nastavku teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA