≫ 

Deca Šabana Šaulića stigla u Nemačku, ali im ne daju da vide telo svog oca

Rođaka porodice Šaulić otkrila je nove detalje

  • 20

Nakon vesti da je kralj narodne muzike Šaban Šaulić poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći, ćerka i sin pokojnog pevača Sanela i Mihajlo Šaulić otputovali su prvim letom u Nemačku kako bi preuzeli očevo telo. Članica porodice Šaulić je za portal Pink.rs potvrdila da su njih dvoje sleteli u zemlju u kojoj je njihov otac Šaban tragično nastradao.

Kako je navela, Sanela i Mihajlo još nisu dobili dozvolu da vide telo Šabana Šaulića. Prema rečima rođake, razlog je taj što još uvek nije u potpunosti završen uviđaj, pa će Sanela i Mihajlo morati da sačekaju do danas.

Šaban Šaulić Foto: A. Nalbantjan

Takođe, kako je ispričala članica porodice Šaulić, sahrana folk pevača u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu ne očekuje se pre petka, subote.

Podsetimo, prema pisanju nemačkih medija, pretpostavlja se da je pijani vozač (34) svojim automobilom udario u vozilo u kojem se nalazio Šaulić. Veruje se da je pijani vozač (34) upravljao autom bez vozačke dozvole. On je lakše povređen, dok su saputnici Šabana Šaulića pretrpeli teže telesne povrede.

Šaban Šaulić Foto: ATA Images

Hitna pomoć je sa lica mesta odmah transportovala povređenog pevača u bolnicu, ali je on i pored njihove velike borbe, preminuo.

Šaban Šaulić rođen je 6. septembra 1951. godine u Šapcu. Bio je pevač, muzičar i producent. U toku bogate karijere u medijima i od publike je dobio nadimak "kralj narodne muzike". Objavio je 33 diskografska albuma i snimio je na stotine pesama, od kojih su mnoge postali nezaboravni hitovi.

VIDEO: Poslednji nastup Šabana pre teške saobraćajne nesreće

VIDEO: Keba skrhan bolom, u suzama nije mogao da priča o tragičnoj smrti Šabana Šaulića

(Telegraf.rs/izvor: Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jaa

    17. februar 2019 | 22:39

    Velikom kralju narodne muzike,laka crna zemlja i neka ga bog čuva.

  • Megi

    17. februar 2019 | 21:53

    Svi mediji ispostvovali smrt Sabana Saulica ne pustajuci zabvno humorosticki program samo Pink sad pusta Zadrugu izbacivanje. Toliko o Pinku bitnija im je Zadruga od smrti jednog pevačkog kralja narodne muzike.

  • ...

    17. februar 2019 | 22:52

    Ja i dalje ne mogu da verujem da ga vise nema....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA