≫ 

Preminuo vozač Šabana Šaulića: Nije uspeo da izdrži, podlegao povredama u bolnici u Nemačkoj

Mirsad Kerić podlegao je teškim povredama zadobijenim u saobraćajnoj nesreći u kojoj je poginuo Šaban Šaulić

  • 21

Iako je postojala nada da će muzičar Mirsad Kerić (43) koji je upravljao za volanom automobila u kojem je usled teške saobraćajne nesreće poginuo Šaban Šaulić preživeti, nemačka policija potvrdila je da je Mirsad preminuo.

Mirsad je zadobio teške povrede, a prema još uvek nezvaničnim informacijama, nakon velikih napora lekara da ga održe u životu, izdahnuo je u nemačkoj bolnici. 

Menadžer tragično nastradalog pevača Sabit Dervišević pre nekoliko sati je za medije ispričao u kakvom je stanju bio Mirsad koji je izdahnuo.

- Ukoliko on danas ne bude kašljao i ukoliko mu i dalje ne bude funkcionisao oštećeni deo mozga, biće primorani da ga isključe sa aparata - rekao je Dervišević za bosanski "Klix".

Mirsad Kerić i Šaban Šaulić/ Foto: Facebook/mirsad.keric.33

Nemačka policija je u nedelju tokom dana dostavila srpskim zvaničnicima neke od detalja nesreće. Automobil "seat ibica" u kojem je na mestu suvozača bio Šaban Šaulić usporavao je zbog gužve radi radova na putu, pošto su se tri trake sužavale u jednu, kada ga je drugi automobil udario u suvozačevu stranu gde je sedeo Šaulić.

Vozilom je upravljao preminuli Mirsad, a Šabanov kum Boban Stojadinović sedeo je pozadi, iza Šabana. Kako je prepričao kobne minute u vozilu pogledajte OVDE.

Nesreća se dogodila u Nemačkoj na putu do aerodroma/ Printskrin: Westfalen-blatt.de

Nešto ranije na Fejsbuku se oglasio sin preminulog vozača tvrdeći da je njegov otac na aparatima i da se bori za život, a šta je napisao u objavi pročitajte OVDE.

VIDEO: Kralj je otpevao "Žal", pao u sevdah, udario se pesnicom po srcu, a onda je otišao u legendu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Munze

    18. februar 2019 | 17:51

    Kako pisete udario u suvozacevu stranu...a na svim slikama auto razbijen od pozadi... zivis Sabane,dok je god tvojih pesama!!!

  • Srbin Bokelj

    18. februar 2019 | 17:11

    Na zalost izgorelo dijete od 9 godina Neka ga Andjeli cuvaju Svaki dan neko gine Ima i drugih tema

  • Leo

    18. februar 2019 | 16:57

    Sućut obitelji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA