≫ 

Maja Berović napadnuta nožem na nastupu, bolesni fan pretio da će ubiti nju i sebe!

Pevačica je doživela neprijatnu situaciju u bekstejdžu nakon nastupa u Beču

  • 26

Jedna od trenutno najpopularnijih pevačica Maja Berović doživela je neprijatnu situaciju na nastupu u Beču, kada ju je napao muškarac srednjih godina u bekstejdžu!

Da situacija nije bila nimalo naivna, govori to što joj je muškarac pretio kako će ubiti prvo nju, pa njenog supruga, a zatim presuditi i sebi. Sve se desilo posle nastupa, a završilo se, srećom, bez posledica.

- Taj čovek se predstavlja kao njen vatreni fan, što je i bio, dolazio je na svaki nastup gde god da peva, pisao joj, slao poklone, čak mu je Maja ponekad ostavljala karte. Da nešto nije u redu, postalo im je jasno kada je počeo da joj šalje slike njene zgrade na Dedinju, pa onda kuće u Austriji u Gracu. Bilo je očito da je uhodi. Maju je to uplašilo, a kada je krenuo da je zasipa porukama kako moraju da se druže, inače će on ubiti nju i sebe, Maja se zabrinula i rekla mužu da mu ne dozvole da joj priđe na nastupu - ispričao je izvor.

Maja Berović sa suprugom Alenom/ Foto: ATA Images

- Nažalost, baš to se desilo u Austriji, čovek je sa kupljenom kartom pušten u diskoteku, neprimećen je sačekao kraj koncerta kako bi se navodno slikao sa njom i čim su ga pustili u bekstejdž, on je izvadio nož. Maja se dobro snašla, nije paničila, nego je odglumila da je radosna što ga vidi, kao da su prijatelji, i ponudila mu da sedne i popije nešto, a Alen, koji je bio nekoliko metara dalje, diskretno je pozvao obezbeđenje. Za nekoliko minuta, savladali su ga, a da Maju i Alena nije ni pipnuo. Naravno, pozvali su policiju, predali i njega i snimke - izjavio je isti izvor za "Svet".

Maja Berović/ Foto: Nikola Tomić

VIDEO: Maja Berović: Prija mi kad me porede sa Bijonse

(Telegraf.rs/Svet)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nik Sloter

    23. februar 2019 | 11:07

    Postovani roditelji, Zabranite vasoj deci da slusa ovakvu muziku,da im idol bude osoba poput ove.Ne dozvolite deci da se ugledaju na osobe sa zavrsena tri razreda osnovne skole,na osobe koje promovisu sex,nasilje.Ne dozvolite da se deca ugledaju na ovaj polusvet.

  • Aca

    23. februar 2019 | 11:52

    A ko je ona?

  • sale kg

    23. februar 2019 | 12:57

    Koga lozi ova???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA