≫ 

"Nisam glupa i naivna, mogla bih da vas zgazim kao crve!" Kija javno odbrusila, pa onda rekla "da" u crnom, skroz providnom... (FOTO)

- Samo vas gledam i smejem se koliko ne znate - napisala je Kija

Kija Kockar/ Foto: ATA Images

Kristina Kija Kockar, pobednica Zadruge 1, objavila je status na Instagram storiju kojim je izazvala veliku pažnju, a upućen je očigledno svima onima koji su joj na neki način stali na žulj.

- Mnogi imaju sreće što ja nisam kvarna osoba, ali to što nisam kvarna ne znači da sam glupa i naivna i da ne bih mogla da vas zgazim kao crve sa dve rečenice - počela je Kija, pa još dodala:

- Ali, to vas ne bi postidelo, jer za vas važi: "Čega se pametan stidi, ljankase se ponosi". Tako da, keep on going, i samo vas gledam i smejem se koliko ne znate.

Kijina objava/ Printskrin: Instagram/kija_kockar__official

Osim toga, nakon objave je objavila i fotografiju na kojoj je sva u crnom, providnom, na kojoj izgleda kao udovica, a uz nju je napisala: "Rekla sam DA".

"Rekla sam DA", napisala je Kija/ Printskrin: Instagram/kija_kockar__official

VIDEO: Kija umalo zaplakala kada je videla Slobu na aerodromu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tamara

    24. februar 2019 | 19:06

    Progovori Kija! i udri zajedno sa Slobom! dokusuri i razbucaj ih ,nemoj da izbegavas tuzbe,vec reci istinu o ovom olosu!A mi te podrzavamo i volimo hrabra zenice! Srbija ne zeli Lunu Djogani na javnoj sceni!

  • Marija

    24. februar 2019 | 13:03

    Bede bedne koja izmigoljila iz oklopa i umislila da je neko i nesto. Fuj koliko postaje odvratna . Sto pametnica nije uspela pre zadruge 1? Jadna je a tek ce se videti ko je i sta ova mukica. Izbaci sise guzicu i po instagramu izbacuje komentare. Moze samo luni oboje da zahvale na svemu inace bi i sada bila stjuardesa a on ladio dupe u zrenjaninu. Njen brak bio lakrdija. Daj kija resenje o raxvodu i tako smo sve videli. Prevaranti. Koja to zena bi posle tolikog njenog razocarenja slomova oprostila muzu. E mukico jedna. Zaustavi se ispadas iz koloseka

  • Nexus

    24. februar 2019 | 12:52

    Mačko smiri strasti i vreme je da spustiš na zemlju, ali ako želiš da znaš gde ti je mesto ja ću da ti kažem. Mačkice ti si ona kojoj na nastupe dolazi 1000 ljudi.. Ti si ona koja se proslavila po tome što ti je Luna ukrala muža, po tome što si van zadruge zarad novca prodala svoju intimnost, ali bukvalno je prodala zarad pobede u Zadruzi 1. Ti si ona koja kupuje preglede na youtube i pored toga što te prate na nastupima svega 1000 ljudi. Ti si ona koja kupuje instagram pratioce i pored toga što te prati 1000 ljudi na nastupima. Ti si ona koja jedva čeka da se nekom desi nesreća samo da bi izašla na portalu ili u novinama. Ti si sve u svemu obično niko i ništa. Objavite mi komentar!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA