≫ 

Pretili mu pištoljima, pa mu oteli devojku: Era Ojdanić prepričao stravične detalje sa snimanja spota za pesmu "Pauk"! (FOTO)

Pevač je u emisiji "Kontravizija" otkrio dosad nepoznate detalje sa snimanja spota

  • 26

Internet senzacija koju su mnogi napravili od pesme Andrije Ere Ojdanića "Pauk" i dalje je aktuelna, a on je gostujući u emisiji "Kontravizija" Lava Grigorija Pajkića otkrio planove nakon nove popularnosti koju je stekao. Erina pesma "Pauk" imala je mnoge ekranizacije, a Ojdanić je odlučio da ovu numeru snimi ponovo, ali u drugačijem maniru.

- Sve se dogodilo 2003. godine kada smo Goran Starčević i ja snimili kompoziciju "Da sam pauk, mali pauk". Međutim, tada ta pesma nije bila veliki hit, ali je bila zapažena. Ja sam tu pesmu pevao na narodnim veseljima, vašarima, svuda... A onda se preko noći dogodilo da su ovi momci iz "Negujmo srpski" napravili haos sa tom pesmom. Ja ću sada da napravim tehno verziju te pesme i za tri, četitri dana će biti gotov i spot. Spot će biti potpuno ludilo. Kada budete videli, nećete verovati. To će biti vrh vrhova. Ima jedna devojka koja je tamo privedena u hotel "Era". A onda je bila agresija na mene, radili su pištolji, puške, kako bi mi oteli tu devojku. Ja sam se borio kao lav - otkrio je detalje sa snimanja Ojdanić.

Era Ojdanić i Lav Pajkić u "Kontraviziji"/ Foto: TV Pink

Voditelj Lav Pajkić podsetio je da je i Novak Đoković podlegao trendu pevanja ovog hita, što je Ojdanića posebno oduševilo.

- I naš Novak Đoković je pevao. Ova Srbija ima dva šampiona, Novaka Đokovića i Eru Ojdanića - nasmejao je Era sve u studiju.

Era Ojdanić i Lav Pajkić u "KontravizijI"/ Foto: TV Pink

Šta je Era kazao o skandalima koji ga prate, ali i počecima svoje karijere i planovima da napravi koncert u beogradskoj "Štark areni", gledaoci će moći da vide u emisiji "Kontravizija", u nedelju od 19.15 časova na televiziji Pink.

VIDEO: Era zapevao "Plavog slona", a kada je počeo da se svlači na sceni, gospođe pale u trans

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rebus

    24. februar 2019 | 16:47

    Lav Pajkić je ljudina! Obožavam njegovu emisiju jer ima smisao za humor.. Najviše mi se svidja kod njegove emisije to što pokazuje koliko ima glupih i priprostih ljudi koji ni sami ne znaju istoriju naše Srbije kao i to da je Miloš Obilić umro.

  • Crni

    24. februar 2019 | 16:56

    Pa jedino ovakvi cirkusanti i mogu da gostuju kod ovakvog kvazi voditelja.......

  • Klhpa

    24. februar 2019 | 16:48

    Mali pajkić je naj gore što se pojavilo na tv zadnjih 20 god.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA