Šok! Prva je ugradila silikone, bila seks bomba 90-ih, skandal majstor, nestala sa scene, a sada živi u kućici od gline i slame u šumi! (FOTO)

Pevačica je davno nestala sa scene, posvetila se mirnom životu i danas je reflektori totalno ne zanimaju

  • 5

Hrvatska pevačica Ivana Banfić (49) koja je žarila i palila domaćom scenom devedesetih godina, bila je tada jedna od najpopularnijih dens zvezda na prostoru bivše Jugoslavije, a danas živi potpuno drugačijim životom, daleko od kamera i reflektora.

Među prvima je priznala da je ugradila silikone i javno je pričala o tome kada se malo ko usuđivao, nije se plašila ni skandala, a dobro je znala kako da ih napravi.

Ipak, nije se dugo zadržala na vodećoj poziciji, jer je život počeo da niže udarce. Posle razvoda, 2005. godine završila je na odvikavanju od alkoholizma, a nakon što se sa time izborila izvadila je silikone iz grudi, vratila se studiranju, skroz se povukla sa scene i počela da vodi miran život.

Foto: Instagram/ivana_banfic_ibee

- Da mi je neko rekao pre 11 gdoina, kada sam prvi puta posetila Indiju i bila u pustinji Thar, da ću jednoga dana živeti u Hrvatskoj u ovakvoj kući građenoj od prirodnih materijala gline, slame, drva, rekla bih mu... ma daj, možeš misliti! Uskoro će naša porodična kućica biti gotova. U prirodi, kraj reke Kupe, u šumici. Znakovi su svugde oko nas, samo ih trebamo videti i prepoznati šta nam govore. Nekako sam mišljenja i verujem u to da je sve zapisano i dogovoreno tamo negde gore - napisala je Ivana uz fotografiju kraj kućice.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Ivana Banfić I Bee (@ivana_banfic_ibee) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ALONSO

    26. februar 2019 | 13:27

    ... i naravno sa sve instagramom, smartfonom, wifi - em i ostalim prirodnim pojavama i znakovima iz pustinje Thar u Indiji...

  • Texasm86

    26. februar 2019 | 12:58

    A onda je mrmot zavio čokoladu u foliju...

  • Johan

    26. februar 2019 | 12:53

    A gde joj je drvo da se pentra i jede plodove!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA