"Peckali smo se!" Kija otkrila detalje sa snimanja Pinkovih zvezda, a tiču se Slobe, pa progovorila o njihovom susretu u Pragu! (VIDEO)

Kija i Sloba su članovi nove sezone "Pinkovih zvezda"

Kija Kockar progovorila je o aktuelnim temama koje su kružile u prethodnom periodu i novoj sezoni "Pinkovih zvezda" koja će biti emitovana na "Pink" televiziji, a čiji su članovi ona, ali i njen bivši suprug pevač Sloba Radanović.

Kako je snimanje već počelo, Kija je otkrila kako se slaže sa Slobom prilikom žiriranja u "Pinkovim zvezdama".

- Ovo mi je već treći dan da snimam... Prvi dan "Pinkove zvezde", već dva dana "Pinkove zvezdice", sledeće nedelje opet "Pinkove zvezde"... Bolesna sam, grlo, kašalj, antibiotici, ali držim se - rekla je ona, a zatim otkrila da je već došlo do sitnih čarki između nje i Slobe.

Kija, Foto: Nikola Tomić

- Pa super je stvarno, malo smo se peckali... Imali smo sukob mišljenja oko nekih stvari, ali okej, sve to ostavljamo za stolom, kad se ugase svetla... Lepo se pozdravimo kad krenemo kući - rekla je Kija.

Spekulisalo se da su Sloba i Kija nedavno zajedno otišli u Prag na romantično putovanje jer su na društvenim mrežama u isto vreme osvanule njihove fotografije sa ove destinacije, međutim Kockareva otkriva šta se zapravo deslilo.

Kija i Sloba, Foto: ATA Images

- Slobodan je otišao sa svojom mamom, tako da sigurno ja nisam otišla sa Slobodanom. Ja sam tamo bila sa drugaricom, bile smo zaista kratko, ona je stjuardesa, pa je nastavila da leti, a ja sam se vratila za Srbiju. Sreli smo se Slobodan i ja, imamo tamo zajedničke prijatelje. Sreli smo se, ali nismo tamo provodili vreme zajedno, ništa preterano - rekla je Kija.

Šta je još Kija rekla o kolegama sa estrade i kako je prokomentarisala to što je Edita Aradinović izjavila da je Kockareva kopira pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • istina boli

    28. februar 2019 | 07:39

    Videla je da je kao pojedinac u Zvezdicama nebitna i da se ne vrti sve oko nje kao sto je ocekivala pa zna da ce sa Slobom biti zanimljivija. Zato ocekujte mnogo "peckanja" tacnije Kijinog dobacivanja Slobi tokom PZ. Njoj je samo potrebna platforma gde ce biti sa Slobom nebitno da li je Ami G show, zajednicki nastup ili ziri u PZ. Zna da je bez njega nebitna i da nema sta da ponudi osim vestackog kezenja. Zato joj je potreban Sloba da ga "pecka" da bi bila u centru paznje i da bi bilo "jao kija carica". Ona ce PZ da pretvori u Zadrugu.

  • Miljan

    27. februar 2019 | 23:42

    Nema vece lazljivice id vase Lune. Pogledaj youtub i Sve lazi Lune. A Kija je dr.nauka za sve vas. U njoj je sve. Pamet, lepota, vaspitanje i kultura.

  • Realnost

    28. februar 2019 | 08:29

    Ono što je on njoj radio, miljama je prelazilo granice ljudskosti. I ona mu prešla preko svega. Naravno da su zajedno, samo ne znam čemu sad ovo manipulisanje, kad tad će morati javno priznati. Meni je nje žao, žena ima dosta kvaliteta, ali posle svega što se izdešavalo, pored njega je totalno bezvredna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA