≫ 

Neda Arnerić je sada u "Božjim rukama": Lekari su učinili sve što su mogli, otkriveno u kakvom je stanju glumica

Vest da je poznata glumica hospitalizovana potresla je čitav region, njenu porodicu, prijatelje i kolege

  • 27

Poznata srpska glumica Neda Arnerić, koja je u sredu uveče u teškom stanju hitno prevezena na VMA, nakon što ju je brat pronašao bez svesti na podu svog stana i dalje je u teškom stanju, saznaje Telegraf.

Prema poslednjim informacijama, lekari koji brinu o njoj su do sada učinili sve šta su mogli. Iako se i dalje trude da spasu Nedin život, čini se da je sada sve u Božijim rukama.

Vest da je poznata glumica hospitalizovana potresla je čitav region, njenu porodicu, prijatelje i kolege.

Njen brat je u sredu uveče zabrinuto prijavio policiji da Neda ne odgovara na telefonske pozive. Do stana su brzo došli policajci, vatrogasci i bravar. Vrata su bila zaključana i ključ u bravi sa unutrašnje strane.

Bravar i vatrogasci ušli su u stan i zatekli Nedu bez svesti. Davala je znake života, a pored nje su bili lekovi. Hitno je transportovana u bolnicu.

Neda je pronađena bez svesti na podu svog stana Foto: Telegraf

Iako su pojedini mediji preneli da je glumica pokušala suicid, to za sada nije potvrđeno.

Podsetimo, sredinom decembra prošle godine preminuo je Nedin suprug dr Milorad Mešterović, a o tome se saznalo tek u januaru, jer je Neda to ispričala tek najbližem krugu prijatelja.

Pre tri godine Neda Arnerić pala sa terase svog stana na trećem spratu u Dubljanskoj ulici na Vračaru. Tom prilikom je povredila kičmu i bila je zbrinuta u Urgnentnom centru. Ona je tada, prilikom pada, slomil tri pršljena, vratni, kičmeni i grudni.

Inače, Neda Arnerić trebalo je u sredu uveče da se pojavi na Festu, gde je prikazan njen film, ali nije došla.

Samo dva dana pre ovog događaja glumica je igrala u predstavi Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Neda Arnerić je samo dva dana ranije briljirala je na pozornici Beogradskog dramskog pozorišta (BDP). Kolege i posetioci koje su je u ponedeljak gledali u predstavi "Igra parova" kažu da je bila u top formi i da je zbog neverovatne glume ispraćena ovacijama na kraju predstave.

- Odigrala je stvarno savršeno i dobila najveći aplauz na kraju. Baš smo svi komentarisali kako se odlično oporavila nakon poslednje nezgode u kojoj je teško povređena. Bila je toliko srećna kad su usledile ovacije da nije skidala osmeh s lica - priča jedan od gledalaca predstave.

VIDEO: Neda Arnerić se teško povredila padom sa svoje terase pre 3 godine:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    2. mart 2019 | 10:33

    Žena je alkoholicarka već 20 godina. Nelecena! Na Vracaru smo je svi viđali kako se tetura i pada. Ne znam. Strasno je da umre od alkohola i da joj niko od rodbine ne pomogne.

  • BlaBlaBla

    2. mart 2019 | 09:18

    Ja se evo tresem vec treci dan...

  • Ceca

    2. mart 2019 | 10:14

    Pa,na zalost,zena je depresivna. Pokusala jednom,nije uspela,sad drugi put... Zalosno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA